wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Sep

hari minggu abang

Author:lizz

Abang bila cuti

memang seronok la dier…

bangun pagi diam-diam..

naik atas..terus pasang  lego..

duk diam-diam pasang lego sensorang

adik mami dedi masih lagi melengkor…hehe

9995447443 44002abb24 hari minggu abang

he nengok kemain banyak tu dedi beli kat dier…

datang adik habis dia kaconyer abang…alahai..

9995372676 ce54961a37 hari minggu abang

haa ni dia hasilnyer..

Lego abang..

lama oooo dia nak siapkan…

last2 lepas sarapan…

kiteorang anak beranak join sekali sambil tengok tv sambil layan abang pasang lego…

lepastu..

join diaorang main nyorok-nyorok..

mami dedi tukang bagi idea nak nyorok kt maner

hoi penat…sampai peluh layan anak-anak mami ni….

 

pixel hari minggu abang

8 Responses to “hari minggu abang”

  1. ajumohit says:

    samalah entri kita lizz, pasal bebudak ni main lego, tulah bangun pagi semua semangat main mainan ;)

  2. Seronok kadang-kadang tengok budak-budak main-main. Buat hati kita terhibur sama.

  3. izan ishak says:

    macam2 ada dalam koleksi lego abg tu. kekadang tu kan lizz, bila tgk anak2 tgh main2 rasa seronok sgt. tapi time bercakaran…hmmm… rasa nak jadi tarzan pun ada.

  4. bestnyer koleksi lego dier

  5. amirah says:

    waaa…banyaknya lego abang. ni kalo ahmad tengok sure berzikir jela dia nak jugak. lego dia kita yg kena pasangkan. dia pandai bukak je..saborrr jela

  6. mummydearie says:

    Bagusnya Abang ada koleksi lego. Anak akak setiap kali beli lego setiap kali jugalah bersepai dikerjakan adiknya. Tak dan maknya nak menyimpan buat koleksi.

  7. Banyak tu lego. Best kalau buat koleksi ni.

  8. okje says:

    Budak lelaki itulah mainan diakan Lizz cuba tanya adik tu…mesti barbie doll


Leave a Reply

Current day month ye@r *