wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Apr

Hari minggu yang ceria

Author:lizz

adikberadik Hari minggu yang ceriaSalam Hari Minggu…pada semua buat ape yer hari ni?  Hari ni  hari untuk seronok untuk bersukaria ngan family  and anak2 betul tak?…hari minggu ni biasanya hari duk melepak kat umah rehat-rehat mengumpul tenaga untuk esok hari…kan..

Hari ni memang ceria sangat Mr Daddy ader kat rumah kalau tidak sibuk jer memanjang huhu..dier duk sibuk kat dapur tungtang2 bunyinyer  katanyer nak masak meehun sup  ummmp sedap cam biasa mummy ditugaskan masak pegedil  yang lain MR Daddy yang buat  &  dibantu cik bibik & rakan2 (Uwais & Qaysara)

Hari ni gak nak bersukaria ngan adik-adik mummy  hari ni plan nak gi gym dan mandi manda kat swimming pool entah jadi entah idak budak 2 orang ni duk membuta lagik…

Malam nanti nak tengok ABP…..saper la yang menang ek….mummy rasa cam zizan jer yang menang….

pixel Hari minggu yang ceria

4 Responses to “Hari minggu yang ceria”

  1. s.y.a.r.q says:

    wah. mesti sedap mihun sup tu. Selalu air tangan lelaki masak mesti sedap,

  2. transformed housewife says:

    salam hujung minggu. Sy pula masak nasi air. (mskn Kelantan)


Leave a Reply

Current day month ye@r *