wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Jan

Hari pertama di alam persekolahan..

Author:lizz

abangtest shot4 Hari pertama di alam persekolahan..Hari Esok abang dah nak start skolah tadika, dah besar anak mummy ni dah 5 tahun rupanyer…mummy  tengok dier rilek jer…mummy & daddy srh kemas beg skolah selamba jer dier cakap…abang rasa abang tak yah gi skolah la esok, buat aper? kesian qaysara duk umah saper nak main ngan dier …yer la tu…tak lama lps tu dier pun gi la simpan beg skolah muka nak tak nak jer…”Mummy dah siap” bila tengok gelagat dier cam seronok jer biler mummy tgk dalam beg, ambik ko semua Anak beranak Ultraman ader dalam beg dari yang kecik sampai yang besor semua ader…klakar betul.. siap ngan game semua dalam beg ingat nak gi main2…Esok jangan nangis sudah yer Abang…

Kiteorang yang tak sabar nak tgk abang gi skolah bangun pagi takder masalah memang abang selalu bangun pagi, mandi pun senang memang bangun jer  dier trs mandi cuma kat skolah tak tau camaner…kita tengok jer la teringat masa kecik2 dulu best jer hari pertama sekolah mak tunggu kat luar kelas sambil mengintai kat balik cermin tingkap kelas tengok anak memasing kan…tapi time tu mummy ok jer mak pun kejap jer tengok lama2 dah takder kat celah tingkap…esok mummy pulak jadi mak yang nengok anak dr luar sekejap jer masa berlalu kan…ok la bye Selamat Memulakan Sesi Persekolahan 2011 kepada para guru dan murid terutama murid-murid baru Tahun 1..

pixel Hari pertama di alam persekolahan..

23 Responses to “Hari pertama di alam persekolahan..”

  1. woot woot says:

    hehohe rindu nak jadik budak2 >_<

    jom letak blog korang kat woot woot bloglist !

  2. diva_mieza says:

    Kita sebagai ibu2 plak yang terlebih rasa nervous dan excited bila anak pergi ke sekolah untuk hari pertama kan? Heheheheh :)

  3. atie says:

    haha..every kid has its own character..cute btul abang ni~~semoga die rajin belajar!

  4. mummycute says:

    woot woot: rindukan nak jadi budak boleh suker gi skolah tak yah pikir banyak2 tak pening2kan kepala wat keje…

    diva_mieza: Tu la miza berdebar plak kan macam kiter jer yang nak msk skolah

    Atie : TQ..

  5. pearl says:

    hensemnye abg ni.. hihi.. sy pun rindu time skolah… tak kisah lah sekolah rendah ke, menengah ke, time kt uni ke.. asalkan namanye belajar.. hihi :)

  6. SuManje says:

    Teringat kembali kengan silam Su manje ketika bersekolah dulu….em…SRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooooonoknya….takterkata

  7. OrkEdpUtiH says:

    salam kak..
    haha..sme mcm ank sedara kite..
    xcited g sklh..
    br 4thun..akak kite tumpang kt tadika…
    die jeles tgk akak die dh g sklh…

  8. rinnie says:

    anak jantan sy pun start tadika hari ni.. dia ni susah bangun pagi… tak tau la camner cikgu taska dia kejutkan bgn hari ni.. harap dia cool

  9. Botak says:

    hahahahaha..
    ultraman dapat membantu ketika dalam kesusahan.. :D

  10. yannie says:

    teringat saya 1st time antar anak ke nursery. tak senang nya hati. kejap2 call cikgu dia. hihhiihik…

    hensem nya abang *_*

  11. deCrewz says:

    Bestnya bila tengok karenah anak-anak kecil pergi sekolah pada hari pertama.. Bila la Jai nak ada anak sendri kan..he3

  12. achie says:

    bestnya jadi budk2,tak fikir masalh langsung.hehee

  13. daddy says:

    rindunya kat anak2..5 tahun tak pernah berpisah..

  14. cz aina says:

    mummy dgn ank die same cute..

  15. hans says:

    ceria mukanya
    hohohoohh
    semangat gi sekolah tu

    P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

  16. Princess MOMOY says:

    seyes…bergaya betul!
    Saya Blogger TERENGGANU

    Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

  17. farah says:

    sayasukatulis2

    hensem nya anak..hehe…bestnya nak g sekolah..:)… teringat mase mula2 masuk tadika..nangis sebab pusing2 belakang abah dah hilang..haha

  18. si polan says:

    budak budak sekarang mmg suka pg sekolah..hehe
    belaja rajin2 abang.

  19. amani says:

    hahaha. klaka la anak akak :D


Leave a Reply

Current day month ye@r *