wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Mar

hari polis 2012 | Harimau biru maskot baru hari polis malaysia 2012

Author:lizz

 hari polis 2012  | Harimau biru maskot baru  hari polis malaysia 2012

hari polis 2012  | Harimau biru maskot baru  hari polis malaysia 2012 ke 205

Selamat menyambut hari Polis 2012 kepada seluruh Pegawai dan Anggota Polis Di Raja Malaysia…….. yang telah banyak berjasa  dalam memastikan ketenteraman awam dan keselamatan negara kita Sempena Sambutan hari Polis yang ke 205….  Uissh lamer tu…..

Info hari polis malaysia 2012

  • Sambutan Hari Polis ke-205 menjanjikan perkhidmatan lebih telus dan berintegriti sekali gus meningkatkan keyakinan masyarakat terhadap seluruh warga polis.
  • Tema hari polis 2012 ‘Komuniti Sejahtera, Komitmen Kami’ dan maskot Hari Polis pula harimau biru dipilih sempena sambutan berkenaan dikatakan mampu meningkatkan tahap komitmen perkhidmatan diberikan seluruh warga PDRM. Ketua Polis Negara, penjenamaan diyakini mampu membetulkan persepsi masyarakat yang negatif kepada tahap keselamatan negara.
  • Harimau biru menjadi lambang penjenamaan semula PDRM dalam meningkatkan lagi keyakinan rakyat terhadap pasukan itu dalam menjaga keselamatan dan ketenteraman awam. Tan Sri Ismail Omar berkata pelbagai agenda dirangka pihaknya dalam meningkatkan kredibiliti dan menyedia kan tahap perkhidmatan terbaik kepada masyarakat. Kami sentiasa menggunakan pendekatan terbaik untuk bersama masyarakat selain meningkatkan keupayaan pegawai dan anggota bertugas dalam memelihara keselamatan Negara.

Tarikh: 24 Mac 2012 (Sabtu)
Masa : Mulai 10.00 pagi hingga 1.00 pagi
Tempat: Dataran Merdeka

Pelbagai acara dan persembahan menarik telah disediakan  sempena hari polis 2012 , antaranya pameran PDRM, pertunjukan khas PDRM, persembahan hiburan PDRM dan artis tempatan di samping pelancaran maskot PDRM dan lain-lain agenda yang diaturkan khas untuk tatapan umum.program dijadualkan akan berlangsung di Dataran Merdeka bermula jam 4 petang (hari ini) sehingga lewat malam. Antaranya pameran kenderaan bermotor, pertunjukan gerak tempur badan beruniform, hiburan dan banyak lagi menjanjikan sesuatu menarik kepada umum,

pixel hari polis 2012  | Harimau biru maskot baru  hari polis malaysia 2012

Leave a Reply

Current day month ye@r *