instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Oct

Hari raya yang ke 3 aidiladha…

Author:lizz

Assalamualaikum…uolls….selamat hari raya aidiladha..semua…acaner raya? Saya raya..asyik makan jer..mungkin heppi dapat jumpa mak yg tersayang n adik beradik…
kiteorang kalo jumpa ni gamat satu rhumah asyik gelak jer..maklum memasing wat lawak….happening sangat..tambah anak buah yang super klako asik ngusik memasing kadang pasal muka memasing pun boleh jadik klakar belum masuk dedi buat lawak lagi memang sakit perut mak hencik. .haha..

1st time update pakai application wp kat phone..terkial2 uollss…

raya ke tiga baru boleh online..*nangis masuk wad..haha..

kan hari tu pecah..kita tunggu dedi baiki sampai 3 hari..sabo jerla..

bila mr dedi kiter busy..terpaksa la kita tenang2 dan sabo.. .

tapi dalam hati nak siap cepat…

maka terpaksa la kita pakai phone lama..huhu..

nanti cerita raya Aidiladha kita updatelain

ok babai…

pixel Hari raya yang ke 3 aidiladha...

8 Responses to “Hari raya yang ke 3 aidiladha…”

  1. ajumohit says:

    salam aidiladha buat lizz an family, bestnya makan tp badan tak naik2, apa rahsia ya ;)

  2. Zaza says:

    patut lah senyap je duatiga harini.. =)

  3. Nafira says:

    RIndu ngan ngomel Lizz kat blog.
    moga cepat2 dlm balik phone nye yer~

    Selamat Hari Raya Korban~

  4. Kakzakie Purvit says:

    Kalau masih boleh diperbaiki kenalah sabar sikit Lizz..

    Selamat Hari Raya Haji dari kakak…

  5. puan kutu says:

    patutlah tak update igtkan busy raya..rupanya hp masuk wad.hehe

    selamat hari raya..:)

  6. mummydearie says:

    Patutlah senyap aje takda entri baru :D

    Sesekali berkumpul dengan famili memanglah seronok. Makan, gelak, tidur…itu ajelah.

  7. dana says:

    ptt lah sunyi je… rupe2 nyer… kene rehat kejap ek

  8. Laptop masuk wad ke kak? Guna apps pun ok jugak. Boleh live blog. Hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *