wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Dec

Hari sabtu hari tu….

Author:lizz

Hari sabtu hari tu….

Salam senin semua…

hari ni sunyi sepi opis…uoolls

best giler..

santai jer rasaaa….hehe

haa ni nak citer hari sabtu lepas…

konon nak gi membeli belah baju abang pagi2 lagi…

tapi dier punyer pagi…tengahari baru nak bertolak hehe..

yerla…bangun pun dah pukul 10

mau tak tengahari baru nak pegi..

nenek pepagi dah siapkan makanan jadi ai pun sambung la tdo balik

daddy pun turut serta jadi kitapun berjemaah tdo tu yang kul 10 baru bangun kisahnyer hehe..

Ingat nak tinggal jer budak yang bernama qaysara ni ….

8302669992 6d8da40607 b Hari sabtu hari tu....

tapi kesian dari tadi menempel jer ngan saya…

sedih pulak tengok..last2 bawak jugak..

pandaikan adik membodek…

ingat nak bawak abang jer…

dier punyer menempel sampai kekereta pun tak nak lepas ngan saya…buat2 manjer…tengokla (gambar diatas)8301610119 71c0b613ef b Hari sabtu hari tu....

last2 semua ikut…nenek ngan mak teh skali ikut….

mak teh (ko comel pulak dalam gambar ni pakai baju ni ngan beg pink tu…) hari tu aku kutuk kan….haha

bye….

pixel Hari sabtu hari tu....

8 Responses to “Hari sabtu hari tu….”

  1. maszmadi says:

    haha, pi shopping rermai lah best… kan

  2. Nora Karim says:

    Bestnya jenjalan.. tapi kalau time cuti mmg seronok bermalas-malasan kat rumah…

  3. mamyharraz says:

    comelnya adik..
    pandai dia ambik hati mummy yer.

  4. Pandai adik bodek mama nak ikut jalan ye..hehe..manja jer dia tu.. :)

  5. lieyalatif says:

    heheeheh…biase la tu lizz..plannye beriya2 sudahnye mmg lambat gak keluar…mcm lieya gak le heheehe…melengkor2 lagi lepas makan mmg lari le timing ekeekkekekeek…

    eh mak teh mmg comel pun laaaa…tgk le akaknye yeak tak heheheheheh

  6. cho zila says:

    shopping berjemaah kekdahnyer..
    pandai adik bodek membodekkan.. manjajerkan…

  7. anne says:

    budak2 mmg gitu. tau kite nak keluar kemain manja siap cium byk2 kali..hehe

  8. nens says:

    SUME comel..dr abg adik,mummy die sampai ler ke makteh..hehe

    best jalan2 bwk geng borak kan..dr pg sampai ptg xpe..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *