wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 Apr

Hari sabtu adik manja sara

Author:lizz

8641479887 edb7107668 b Hari sabtu adik manja saraIni budak begitu happy biler hari sabtu..

ceria…

bangun pagi2 pukul 6.30 dah bangun

kalau boleh dia nak mandi terus..

kadang kalo solat dia dah melalak dalam bilik panggil daddy mummy

bila datang kat dier nangis beria katernyer nak mandi…

biasa bab2 mandi daddy yang uruskan kalau pepagi…jadi iolls selamat

cuma tang susu jer memang dia nak suruh saya buatkan

tak kira macammana memang saya buatkan untuk dier,,,

agaknyer kalau orang lain buat tak sama macam mummy buat..sedap lemak2 suam-suam gitu…

Lepas sarapan wajip minum susu..

Sara ni dia sarapan tak main la roti ker biskut ker haper mesti nasi, mee, speggeti jadi nak tak nak makpaknyer kena masak kul 7.30 gitu semua dah siap..

comey lotey rambut bersikat muka berbedak…

pegang buku cari kaler…

itu jer kerjanyer…budak ni rajin ikut saper tak tau…dier memang tak suka tengok tv apa yang dia buat mengaler dari pagi sampai kepetang pun tak per…abang pulak  suka tengok tv dia memang tak layan kaler2 ni…kalo disuruh baru la hegeh2 buat….

tapi dia kaler ikut suka hati dier jer saya beli buku copy kaler tu untuk mudah dier nak ikut tapi jarang dier ikut dia kaler ikut suka hati…kadang muka orang diakalernyer merah semua…rambut warna pink memacam nak tergelak pun ader…tapi bila tang bibir tu memang warna pink kalo ditanyer katernyer…sebab dia pakai lipstik cam mummy…haha..dia warna ok dah tak kluar tapi ikut mood kadang ader gak terkeluar2…*nanti saya letak gambar

kalo dier boring mengaler dia mengacau abangnyer tak pun duk menempek kat saya ajak borak..sara ni dier senang di ajak berborak…bercakap tak berenti…ader jer benda jer dia nak cerita…kadang dier dia duk sorang2 main ngan baby dier …mulala di duk bercakap sorang melayan baby kenkonon dier mummy bagi minum susu salin pampers bagai..tapi kalau dia duk diam kena tengok…kang ader projek  dia buat..

biasa kalo tengahari gitu kul 12 dah makantengahari… makan pun mesti makan nasi…dan sup tak pun singgang..kadang 2 pinggan pun boleh habis dia ni nak2 kalau ader telur ngan ikan gorang memang no 1 kan…

petang paling ditunggu,,apalagi nak gi taman la..nak melompat nak berlari sana sini lagi satu apalagi lepas gi taman nak makan aiskrim….

sara tak manyabar nak gi jenjalan baju, cap,  jeans semua dia pilih n pakai sendiri…kasut pun nak pakai sendiri bayangkan berapa minit nak nunggu anak dara ni bersiap..lepas tu kalau kiter mekap pun dier nak jugak…beli yang lain pun dier  nak yang mummynyer jugak…sabar jerla…k lah nanti sambung lagi k  babai dari Sara….

8641484937 e66cb44b42 b Hari sabtu adik manja sara

* posing lambai2 tubuh badan namanyer

pixel Hari sabtu adik manja sara

10 Responses to “Hari sabtu adik manja sara”

  1. Yumida says:

    comeinye dia
    rajin pulak bangun awal
    budak baik ni

  2. ika says:

    wau,,, comel ja,, btw, rambut saia ngn adik sara yang manja sama,,ehhe

  3. azi says:

    comelnya.. pndai sara posing…

  4. ajumohit says:

    hihi sara yg comel, awalnya bangun pagi ye, pandai pulak bersiap sendiri tu

  5. puan kutu says:

    anak dra mmg macam tu kan.suka melawa.baju kasut semua nakpilih sendiri..tp bab suka mengaler tak endah tv tu sy suka..anak sy hari cuti mengadap tv n main game je.bab kaler mmg dia tak suka.agaknya budak laki mmg tak suka kaler2 ni

  6. masya says:

    amboi manja habis bergambar…


Leave a Reply

Current day month ye@r *