wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 May

harum segar mewangi | Taman DR Ipoh

Author:lizz

5748341487 a717b08c5c b harum segar mewangi | Taman DR IpohSalam semua..ape khabar yer anda2 semua …. weekend semalam berphotoshoot diTaman DR Ipoh Perak memang cantik sungguh taman DR ni hijau jer mata memandang..dah lama teringin nak bergambar camni……ader bunga2 gugur cantik sangat kombinasi warna yang segar dan suci…baunya pun harum jer…ummppp

pixel harum segar mewangi | Taman DR Ipoh

13 Responses to “harum segar mewangi | Taman DR Ipoh”

  1. yanie says:

    cantik nye taman dia. bunga byk gila! nice pic!

    • mummycute says:

      tq yanie…time ni memang banyak bunga gugur…nak menampakkan banyaktu kitaorang susun lagi hehe puas gak mengutip bunga….tu…

  2. rozuan says:

    cantik taman tuh.dah macam kat london pulak dah

  3. BSB says:

    wow cantik nyer taman bunga nieee…model nyer pun cantik gakkkk

  4. mrs redzuan says:

    cantiknye!!

  5. Wanie says:

    waaa..byknye buge..cantik!
    taman ni kat area mane sis?

  6. kak ieda says:

    aah cantik ! .. pic2 tuuu :) )

  7. Hati Lebah says:

    wahhh…
    cantiknye gambar :)

  8. ila says:

    wah,bestnyer berposing


Leave a Reply

Current day month ye@r *