wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Jun

Hati Riang gembira lalala…..

Author:lizz

Hati Riang gembira lalala…..

salam semua…..suka….hati senang hehehe

Mood happy sangat hari ni rasa macam diawang-awangan komputer kesayangan dah ok Mr Daddy dah format & Install ape yang patut…font yang cantik2  hilang nak kena carik balik dah la koleksi font banyak mau penin ni tapi takpe semuanya ok… senang jer tu….. kan mood gembira….


So lepas ni boleh blogwalking ke blog korang semua x sabar ni…..petang nanti yer….banyak permintaan dari rakan2 belum ditunaikan jangan marah nanti saya buatkan dan uruskan semuanyer spt sediakala….


Ssssssssssssstttttt: Happynya hari ni..ada good news…..ALHAMDULILLAH

pixel Hati Riang gembira lalala.....

4 Responses to “Hati Riang gembira lalala…..”

  1. diana says:

    apa berita yang gembira sangt tu??
    tak nak kongsi ke??

  2. pelangi says:

    alhamdulillah happy happy selalu ye kak:)

    napa ngan lappy sebenarnya kak?

  3. kak ieda says:

    huhuh sedih sbb x leh nak update entry .. blog problem lah dik dari tgh ari tadi .. ramai gak blogger yg terlibat huhuhu

  4. puanbee says:

    komputer lepas format memang best haha

    dah format lappy tu apo lg leh le join untuk KSRS :
    http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/06/ksrs-2-kenangan-dulu-dulu.html


Leave a Reply

Current day month ye@r *