wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Oct

Hero dan heroin mummydaddy

Author:lizz

biar saya uruskan Hero dan heroin mummydaddy Hero dan heroin mummydaddy

Ha ni lah dier hero & heroin mummydaddy comel jerkan time ni,  korang berdua beraksi….ni lah dier biler anak dah dua sorang nak jadi Ultraman  sorang lagi jadi raksasa…..mummy daddy jadi penat…..sorang lari kehulu sorang kehilir last2 aktivitinyer  kejar mengejar kat shopping komplek…bagus gak ni untuk aktiviti kuruskan badan betul tak En Daddy…cubala pasti berjaya hehe…

Ssst : Tak sabar nak nunggu esok….Surprise

pixel Hero dan heroin mummydaddy

3 Responses to “Hero dan heroin mummydaddy”

  1. riZz says:

    sweet!!!

  2. adeeya says:

    Hahahahaa comelll !! :D

  3. puanbee says:

    comel nyaa k-pop style tu .. hahaha …


Leave a Reply

Current day month ye@r *