wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Mar

hi saya Sara

Author:lizz

hi sayer sara…

hari cuti saye suke kaco mummy sayer ….

mummy nak tdo sayer tak bagi…saya suke kiss2 mummy…

korek2 telinga mummy sampai mummy bangun dan jelingkan sayer…

ginilah cara saya nak suruh mummy bangun kalo tak jangan harap dier nak bangun…

tak pun saya main angry bird kat phone mummy kan bising nak tak nak mummy pasti bangun hehe….

yang pasti mesti dier mesti kener buat susu sayer kalo tak sayer akan menangis sekuatnyer…..

tadaaa…

inilah sayer hehe

8519858951 7979faec94 b hi saya Sara

tadi mummy belum bangun sayer dah sepahkan loker baju nak carik baju princess pusing2 dan carik reben pink pasti mummy syuker…

pixel hi saya Sara

9 Responses to “hi saya Sara”

  1. jijah says:

    hai sara… comeynya kamu :) )

  2. alololoo..comeynyer anak dara ni

  3. kak ieda says:

    hai sara yg comel lotey ! ;)

  4. alolo..comelnye..pandai bergaya..^^

  5. ajumohit says:

    comelnya sara, pandai nak bergaya dah ye ;)

  6. KesumaAngsana says:

    comel sungguh lar anak dara ni !

  7. tihara says:

    comel dah ada talent jd model of the year ni :)

  8. mselim3 says:

    Wah…sedap lauk simple nie kan….

    mselim3

    pls: Kalau makan ubi cecah sambal kena kopi o pehh…terangkat…alhamdulilah dah kenyang…

  9. mselim3 says:

    Wah…sedap lauk simple nie kan….

    mselim3


Leave a Reply

Current day month ye@r *