wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 Jul

juadah berbuka puasa hari ke 2

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ juadah berbuka puasa hari ke 2✿*´¯`*:¸¸♥

 

hari kedua

saya buka puasa dalam train…

kemain pi bazaar nak beli  juadah berbuka puasa…..2 kali round takder satu pun yang beli..

kali ke 3 pergi ….semua dah habis tinggal 2 ketul kuih kacang jer..

jadi ..

terus jerla beli…entah hari tu mood nak membeli tu takder…

biler time balik nyesal tak beli

 

takkan makan kuih dua ketul ngan mineral jerkan…

mau pening sat gii…

sampai KL Sentral pi melilau jap..

sajer kan selama turun train naik train jerkan…

kali ni kiter jalan2 jap..

waaa..rupanyer banyak gak tempat makan kat sini..

paling2 best ader subway uoolllsss..

biler nengok .subway Melt menggoda sunggu negok la gambornyertu

terus jer saya oder…subway Melt…nyum…..

 

en 11  juadah berbuka puasa hari ke 2

meleleh nengok subway melt ni…nyumnyum…

macam biasa roti honey oat sayur semua kecuali bawang..sos semua tarok kecuali mustard n kechup bayangkan betapa banjirnyer subway melt tu hehe…

 

lepas beli terus laju-laju naik train….

biler naik trai mater nii..

ngantuk cam di gam2…sebelum ni saya x pernah kot tido dalam train pepetang gini segan…

tapi hari tu selamat tdo lantak kalo berdengkur pun nak wat acaner kan…

dah kul 7.00 dedi call cakap dia masak kat umah…alahai sian lak kat dierkan…

jadi..

saya buka puasa air mineral ngan kuih kacang n buah dulu…

lepastu makan berat kat umah..

pukul 8.30 sampai umah terus ngap ngan dedi… kemain sedap lagi subway tadik kiteorang makan sesame..adik pun join sekali…

abang dah selamat tido…

9270289824 32d533b87d  juadah berbuka puasa hari ke 2

ni jer lauk pauk yang sempat snap…

ikan pedas dedi masak memang sedap..

daging dendeng tu masih adelagi..simpan untuk seminggu…

nyum-nyum sedap…

9270004108 255dfc49f0  juadah berbuka puasa hari ke 2

k…lah bye…selamat berpuasa uoools nak masak aper hari ni?

 

 

pixel  juadah berbuka puasa hari ke 2

5 Responses to “juadah berbuka puasa hari ke 2”

  1. Zawiah says:

    tiap hari ker sampai umah 8.30 ? … kuat semangat tul . klu saya dah x larat …

  2. jemarisuri says:

    nmpknya arini nk bersubway lah…
    hantu subway kita org ni…hikhik
    selamat berpuasa..

  3. IntaNBerliaN says:

    alahaiii sy tgk subway tu, sedap la plak.. tp kat sini xda

  4. suriaamanda says:

    Lizz kerja kat KL ker? berulang eh?sure penat kan..tp ETS ada je…

  5. mselim3 says:

    Assalammualikum…

    Biasalah budak2…heheh xper permulaan yang baik dalam melatih berpuasa…

    mselim3


Leave a Reply

Current day month ye@r *