wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Jul

Hotel Ancasa vs Hotel Ancasa Express @ Pudu Kuala Lumpur Kuala Lumpur

Author:lizz

 Hotel Ancasa vs  Hotel Ancasa Express @ Pudu Kuala Lumpur Kuala Lumpur
view of the hotel taken  Hotel Ancasa vs Hotel Ancasa Express @ Pudu Kuala Lumpur Kuala Lumpur

salam pepagi ni….kelam kabut sangat bersiap lambat ….ahaks …saya hari ni sebenarnya perlu handle kursus kat Hotel Ancasa KL …En Daddy hantar kat train jer…haa dah lamer tak naik train menngelabah semacam…nak bayar pun lembab haha…bejalan jauh gak…..dah sampai  saya terus jer masuk kat lobi dengan konfiden  berjalan ala2 ayu-ayu gitu sib baik jumpa member  sekali yang lain semua tdo hotel….pastu terus nak  breakfast  biasa la lapar…pepagi ni…dah makan kenyang2 tetiba ader sorang minah ni datang dik tadi no bilik yang bagi takder kat sini mungkin tersilap nombor kot…haaaaa…ooo yer ahaaaa…takper nanti cek balik ek…kiteorang tersengih sesamer  *gelak dalam hati* ….haha… silap hotel wei maluuuuu………

 

tu la parahkan…ingatkan Ancasa Hotel ader satu jer…rupanyer ader pulak gambar Ancasa Express....boleh…

 

ok daaa…..

 

 

pixel  Hotel Ancasa vs Hotel Ancasa Express @ Pudu Kuala Lumpur Kuala Lumpur

3 Responses to “Hotel Ancasa vs Hotel Ancasa Express @ Pudu Kuala Lumpur Kuala Lumpur”

  1. BSB says:

    hhaaahhhaa kelakar nyer…habis tue yg brekfast tadi tue cam nerrr…

  2. Ajumohit says:

    Hihihi skali salah daa, takpe2 kitaorg je yang tau Lizz hihihi

  3. LadyAyu says:

    hikhik yang penting confident ituew penting uols…
    cover malu balik ngeee


Leave a Reply

Current day month ye@r *