wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Sep

Precious Moments with Trudy & Teddy

Author:lizz

truedy teddy1 Precious Moments with Trudy & Teddy

Adik Qaysara ni memang berangan nak jadi princess…..dah pandai melaram qaysara ni tau…ikutkan ajerkan janji princess mummy ni seronokkan …Kebetulan berjalan2 di Pavillion sebelum raya hari tu…Qaysara nampak pulak kedai yang memenuhi citarasa “Princess”nya..mana lagi kalau tak butik  trudy & teddy..dari jauh dah nampak. Apalagi meronta-ronta la nak masuk Outlet Trudy and Teddy.

Bila dah besar ni dah pandai pilih baju sendiri  ’nak pakai baju princess’  katanyer …saya ikutkan ajer bukan aper seronok tengok dia dah pandai menggayakan baju-baju siap pilih mana yang dia nak mana yang tak…maklumla anak perempuan dah pandai berfesyen la tu kononnyer…bila didepan cermin siap senyum dan posing sana sini  klakar pulak rasa….tapi inilah saat paling indah bila anak dah membesar,  macam-macam kerenah kan….

trudy teddy malaysia Precious Moments with Trudy & Teddy

Memandangkan adik memang sangat suka dengan baju-baju Trudy and Teddy eceh mak nyer pun suka jugak pun kalau ikutkan hati semuanyer nak…. naik rambang mata tengok baju gegirl semua comel tak ingat… banyak pilihan kat pavillion ni….. Hasilnya…2  pasang  dress dan 2 cardigan dari Trudy and Teddy   saya beli TQ yer En daddy….tengokla tu adik siap pakai terus dress putih tu…kemain lagi…

truedy teddy Precious Moments with Trudy & Teddy

Muka Happy adik siap peluk dan berulangkali sebut terima kasih pada  daddy….seronokkan tengok adik Happy…

truedy teddy4 Precious Moments with Trudy & Teddytengokla tu kemain sengih lagi diakan ……Suka latu  dapat pakai baju pink ..memang sangat comel adik pakai cardigan pink trudy & teddy  ni…sangat lembut warnanya sesuai ngan adik qaysara ni terus nampak cute dan super comel….

truedy teddy 3  Precious Moments with Trudy & Teddy

Kemain  lagi suka dia dapat baju baru sampai tak nak bukak baju…..siap suruh mummyer snap gambar lagi…princess la kononnyer….hehe

truedy teddy2 Precious Moments with Trudy & Teddy

Rekaan  trudy & teddy  saya berkenan betul dengan  kombinasi  warna yang menarik sesuai untuk kanak-kanak …  kainnya pun  lembut sangat selesa ..

Jadi kali ini untuk mencari kelainan sikit…. sekaligus dapat mengubah penampilan adik qaysara… eceh…. kata princesskan  jadi, saya pilih   trudy & teddy

 

truedy teddy6 Precious Moments with Trudy & Teddy

Dengan trudy & teddy  Qaysara sentiasa cantik  bergaya ….

truedy teddy7 Precious Moments with Trudy & Teddy

Entry di atas adalah untuk Precious Moments with Trudy & Teddy Contest  -by nuffnang

pixel Precious Moments with Trudy & Teddy

12 Responses to “Precious Moments with Trudy & Teddy”

  1. nenscollection says:

    mmg comel..nens pon sukerr!!
    tp herge buat jd senyum kambing plak..hehe

    kak lizz nnt skodeng n3 nens ni yek..

    http://www.nenscollection.blogspot.com/2012/08/jawapan-teka2-tabung-n3-melekat-scroll.html

  2. LYAFRINA says:

    gud luck dear..

    alahai..comel sgt si kecil ni..pndai bergaya

  3. lieya_latif says:

    suke entry ni…kalo undinye dari like viewer kompem lieya like byk kali tau lizz…hope ade rezeki lizz yeak..all the best……

    dayyan pun byk baju TT ni, tak emaknye dasar pemalas nak buat entry gini hahaahhah….

  4. Ajumohit says:

    Good luck bebeh!!! Lizz pandai edit wordpress ke? Bleh buatkan Utk Aju? Of course i’ll pay for it ;)

  5. kak ieda says:

    wahh comelnyaaaaaaaaaaaa dia …
    & gud luck utk lizz tau ! ..;)

  6. IntaNBerliaN says:

    good luck.. insyaAllah blh mennag.. cantik!! :-)

  7. lily @mummyQistina says:

    Alahai..comelnye dia…
    baju2 dari trudy ni mmg cantik2..harga pun cantik juga.. :)
    good Luck ye..^^

  8. BSB says:

    comel nyer dia…baju2 nyer pun cute2kan.

  9. [...] 1st Prize – RM800 cash and T&T RM500 Product Voucher: Hasliza Bt Mustaffa [...]

  10. Sherry says:

    Wow so cute, hehe come join my giveaway

  11. KiD says:

    tahniah dari saya..!!!! :)

  12. Myra Jay says:

    Tahniah ye, entry ni memang best :D


Leave a Reply

Current day month ye@r *