wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Apr

Isnin yang best…

Author:lizz

salam semua dah lamer rasernyer tak berhapdet blog ni dah hampir bersawang…nak kener kemas balik ….penat lak raser sejak dicemari virus segala mak nenek duk menyinggahkan ha tengok ni banyak giler ok… dah beranak pinak huhu sib baik hari ni dah ok sedih tau huhu tq En daddy & Exabyte sudi tolong ek….

ulat Isnin yang best...

Hari senin ni maleh betoi kan….jom layan gambar mak dan saya…..sempena hari ibu…hehe temanyer biru kuning ok tak?

mak dan saya Isnin yang best...

pixel Isnin yang best...

One Response to “Isnin yang best…”

  1. ajumohit says:

    patutla dah lama liz x online, ok jek, kuning itu menyerlahkan kejelitaan kedua2 beranak ini ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *