wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 Mar

ITIK GEMBO-GEMBO, AYER KEDEK-KEDEK.

Author:lizz

Itik gembo-gembo, ayer kedek-kedek, biar muka tembok, peel biar molek.

Kekangan masa dan kesibukan diri sendiri menyebabkan mummy selalu gagal bila nak update entry. Huhu.. Maaflah pada kawan-kawan mummy yang telah merasakan kehilangan mummy dari dunia blogging. Bukan mummy sengaja. Tapi sebab ada projek yang berlambak nak disiapkan tu ha.. dateline dah dekat.. Tulah..siapa suruh amik keje banyak2 kan? Padan muka sendiri.. hahaha…

Mummy sebenarnya rindu kat korang…tapi nak buat camne…mood blogging lom datang lagi ni.. susah nak cakap.. huhu… kalau lah mood blogging ni boleh datang selalu kan senang… hehe.. boleh selalu update entry kan kan kan? Korang-korang jangan marah kat mummy lak ye… mummy tahu korang takkan marah mummy punya sebab mummy kan cute… muahahaha… perasan jap… hehehe…

Untuk tidak menghampakan korang…ni ha mummy nak tempek gambar besar gedabak ni ha..korang-korang tatap la puas-puas ek.. jangan muntah sudah…kalau muntah mummy tembak sorang-sorang.. nak ke?? Muahahahaha….

botanic7 ITIK GEMBO GEMBO, AYER KEDEK KEDEK.
MODEL TERKINI SLIM WORLD Ni.. CAYA TAK??

Mummy mintak maaf kalau mummy jarang ke blog korang k. Nanti kalau dah free mummy bayar hutang satu-satu ke blog korang. Pada yang tak terbalas tu, jangan marah tau.. hehehe…

Okaylah.. take care ye.. papaiiiiiiiiiiiiii………………….

pixel ITIK GEMBO GEMBO, AYER KEDEK KEDEK.

One Response to “ITIK GEMBO-GEMBO, AYER KEDEK-KEDEK.”

  1. yan says:

    ok lah tu..model yg boleh motivate org utk menguruskan bdn


Leave a Reply

Current day month ye@r *