wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jul

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa 2013 Negeri Perak

Author:lizz

Salam uolls…selamat berpuasa…

hari ni hari pertama puasa ..kemain berkobar kobar lagi…

tadi uolls sahur aper yek?

pagi tadik family saya sahur nasi lauk sotong goreng kunyit, telur mata dan buah buah serta kurma opis bagi…sedap…

sayur pulak  ulam jer..

hari ni daddy rajin nak masak…kemain semangat dier bangun pepagi dah bisik ngan saya dier nak masak sotong…hehe…saya tinggal..hidang n siapkan aper yang patut….tq lah dedi….mmmmuuuaahhh

hari ni semangat sahur tu ok lagi…nanti esok2 dalam train tak tau la nak sahur aper…

semalam sibuk duk belek2 website jakim cari waktu berbuka puasa kat negeri perak ni

kalau uollls nak tengok Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa negeri memasing  sila klik http://apps.islam.gov.my/efalak/takwim-fenomena

saya siap print design sikit2 lekat  kat peti ais…senang biler nak  nengok..

dan letak kat blog hehe…

JADUAL WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA TAHUN 1434 H / 2013 M

ZON II : Ipoh, Batu Gajah, Kampar, Sg. Siput dan Kuala Kangsar

BAGI NEGERI PERAK

9253733912 a9b6e4bb57 o Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa 2013 Negeri Perak

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa 2013 Negeri Perak

* Tertakluk Kepada Pengisytiharan Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia

** Tarikh Melihat Anak Bulan Syawal Tertakluk Kepada Pengisytiharan Penyimpan Mohor Besar

 

pixel Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa 2013 Negeri Perak

One Response to “Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa 2013 Negeri Perak”

  1. shiemacma says:

    Salam K.Lizz..

    yeap! cma pun dan print sesiap tampal kat umah & opis. dlm blog je belum lagi.. ehehe.. :p


Leave a Reply

Current day month ye@r *