wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jun

Jenama susu anak-anak kita

Author:lizz

dumex dugro Jenama susu anak anak kitaJenama susu anak | Dugro komplete nutri

Bila adik ara dah 2 tahun ni mummya sibuk duk mencari susu baru untuk adik…. yer la selama ni duk menyusu ngan mummy dier jer kan skang dah boleh beli susu tambahan..haha yerla adikkan dah besar sementara duk belek2 magazine terjumpa pulak iklan Dumex® Dugro® dengan Komplete Nutri™ ni cam menarik jer teringat time kecik2 dulu mak pun bagi kat kiteorang adik beradik minum susu cap dumex ni dulu…. tak silap tinnya warna merah memang sedap pagi mak dah siapkan seteko untuk kiteorang adik beradik minum sambil makan cekodok ataupun nasi goreng ummpp best betul time tu ….

Haritu akak  sedara yang keje kat sirim duk cakap yang susu Dumex ni susu terbaik dan paling berkhasiat tampa berfikir panjang terus jer gi beli susu adik jadi adik skang dah minum susu Dugro komplete nutri, abang uwais pun turut serta tapi Abang minum susu coklat….bagi yang dah ader anak korang bagi anak korang minum susu cap aper ek?


Pssst: Susu memiliki kandungan lengkap, mulai dari karbohidrat, protein, lemak, vitamin dan mineral. susu amat diperlukan  untuk melengkapi gizi anak-anak kita, tetapi jangan pulak terlebih bagi susu biasanya anak perlu minum susu 2 atau 3 kali mengikut sukatan yang telah diberikan yang biasanya terdapat pada label packaging  susu tersebut….untuk mengetahui lebih lanjut mengenai susu Dumex jom ke http://www.dumex.com.my…

pixel Jenama susu anak anak kita

25 Responses to “Jenama susu anak-anak kita”

  1. apikpehe says:

    kak..mesti mahal kan..tapi semua tu tak kisah..untuk anak2 jugak..hehe

  2. husna says:

    sya takde anak lagi, hehe…
    btw..mentang2 packing dugro ijau, model2 untuk dugro pun sume kena pkai ijau erk?nice ^_^

  3. kasih ibu says:

    mummycute, sekarang ni kat pasaran mcm2 brand susu..kita pula yg bingung nak pilih yg mana satu…

    alhamdulillah haiqal dari lahir sampai skrg sesuai dgn susu enfa…

  4. ajumohit says:

    sama la jenama susu anak2 kita…

    • mummycute says:

      susu dugro ok kan… saya selalu borong beli susu kat kedai ubat cina @ mana pasaraya yg ader sale susu tu…hr tu yg paling rendah pun 18.90

  5. hawa says:

    awe belum kahwin..tapi pernah gak usha2 susu kanak2 ni..mahal2 dan tak tahu nak plh mana yang terbaik..

    • mummycute says:

      tu la kesian pada keluarga yang ramai anak kos susu kalau sorang 100 lebih sebulan kalau 5 @6 orang anak mau pening gakkan…

  6. ila says:

    faiz dulu pernah susu dumex tapi tak sesuai..susah nak poo poo..panas agaknya

  7. yus says:

    pernah guna dugro ni untuk anak no 3, lepas tu tukar ke Dutch lady punya…:)

  8. anne says:

    my son pon minum dumex…

  9. rozuan says:

    wan kecik dulu pon minum susu dumex.tapi mase tu belom ada dumex dugro ni

  10. BSB says:

    Anak2 BSB minum susu Enfagrow jerrr

  11. Ejulz says:

    dugro.. pandainyerrr.. heHE

  12. Baby Lyana says:

    Lyana minum Anmum je

  13. Solihin Zubir says:

    sebaik2 mknan adalah susu ibu.. hehe..

  14. puanbee says:

    susu ape pun ank tk kisah cuma kita jer tentukan untuk diorang kan kn kan

  15. ummu auni says:

    auni pun minum susu dumex :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *