wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Jan

jenis kasut tumit tinggi | Mana satu pilihan uolllsss

Author:lizz

Meh…meh kita nengok jenis-jenis  kasut tumit tinggi !

12061013315 3cf471e567 o  jenis kasut tumit  tinggi |  Mana satu pilihan uolllsss

Hamboikan…memacam jenis rupanyer kasut niyek..

selama ni tau pakai jek…muahaha

Setakat nih yang saya boleh lagi rasanyer peep toe wedge jer kot…

yang lelain dah malaih nak pakai yerla…jauh jalannyer

kalo pakai kasut bertumit halus bagai mau terlentang tetengah orang ramai

tak gitu mummydearie…hehe

pixel  jenis kasut tumit  tinggi |  Mana satu pilihan uolllsss

14 Responses to “jenis kasut tumit tinggi | Mana satu pilihan uolllsss”

  1. dana says:

    mcm2 jenis… dana pun pilih mcm lizz jgk tp inci nyer kurang lah tak de lah tinggi gitu… paling tinggi 1setengah inci je… kang kalu jth gedebab mcm apa…maklum bdn lebih brt hehehe

  2. mama lynn says:

    biasa beli platform wedge je ..sgt comfort

  3. Zaza says:

    my choice platform wedges.. bila dah tua2 ni tak suka dah pakai hi heels sangat.. masa muda2 dulu turun naik bas pakai heels pun masih slamber je lagi.. hehe

  4. msred says:

    sy pakai flat shoes je… hheee…

  5. macam2 jenis tu..tp sekarang ni sue pakai yg jenis heel 1.5inch je…senang.

  6. serisu dah lama KA x pakai high heels ni sejak ligamen bermasalah !

  7. Nafira says:

    zura pon selesa berWedges jer..
    lagi selesa.. hehehe

  8. cik puan says:

    mak aihhhh…cik pon bru prasan bnyk nye dsgain ksut.cik dri dlu smpi skrg tak suke gune tumit tinggi ne…tah nape…pdhal tak lah tinggi mane pon cik ne..

  9. mummydearie says:

    Hehehe…tulah jangan nak terkedek-kedek jalan pakai high heels. Jatuh kang sapa nak angkat? :)

    Sekarang ni sukanya pada yang satu aje – all kind of wedgeslah.. I

  10. cho zila says:

    dulu bolehler cubatu semua… sekarangni tak der dah… dengan kaki jadi besar dan badan dah berat tak mampu…

  11. Zura Lee says:

    zura kalu pakai high heel, trus perasan seksi & lawa cm jlo.. hahaahahahaha

  12. Mizz Aiza says:

    mak ai, tinggi dan runcingnya tumit dia.. aiza suka yang wedge..

  13. okje says:

    Tak pernah le pakai kasut tinggi yg halus sebatang tu Lizz… walau anak dara pun….tak pandai bergaya katanya…..hehe…Suka pakai wedges je

  14. Myra Jay says:

    Semenjak dah kawen dah lama tak pakai high heels..
    teringin tapi apakan daya..hehee..
    pakai wedges je :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *