wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Nov

jom bersama Abang Uwais ….

Author:lizz

Jom Kita bersama abang uwais….ha abang sorang ni hobi mcm biasa main game tengok Cartoon Network tapi harini  dia teruja tengok paper mummy yang bersepah dalam Laci..ha mulalah datang kat mummy senyum merayu konon muka manja tak ingat datang berbisik kat mummy..Boleh abang buat Jet ? tapi abang nak paper mummy yang kaler2 tu boleh? disebabkan kesian mummy sibuk jer sejak akhir2 ni dah lama tak ajar abang wat Art&craft jadi mummy bagila  memandangkan project paper tu tergendala kat situ jer bagila dier barang sehelai dua..paper tu cantik colour pun menarik  ha cuba tengok abang  ingat lagi tak apa  yang mummy ajar 2minggu lepas.

 artkapal1 jom bersama Abang Uwais .... 

Ha tengok dia dah mula menunjukkan jet  yang mummy ajarkan haritu ok mula mummy potong 2 paper A4 pastu abang buat sendiri tapi kena pantau kalau tidak dia main buat jer jap2 tukar kertas… ha tengok tu dia buat siap senyum control konon,, sambil melipat kertas… 

artkapal2 jom bersama Abang Uwais ....

 

Nampaknye dia dah seronok buat Jet ni  lipat sana lipat sini lipat dan lipat lagi kita tengok  hasilnya tadaaa ………..Kapal yang jadi…haih abang mummy layankan ajerla…muka abang Happy jer…

artkapal3 jom bersama Abang Uwais ....

 artkapal4a jom bersama Abang Uwais ....

pixel jom bersama Abang Uwais ....

21 Responses to “jom bersama Abang Uwais ….”

  1. immukmin says:

    salam mamycute….cute lah adik tuh…bijak…semoga menjadi anak yang soleh..insyAllah…

  2. mummycute says:

    Immukmin: tq….ya moga dia menjadi insan yang berguna suatu masa nanti..

  3. kisah abu nawas says:

    jernih picturenya nie

  4. misSbLurRy says:

    masa kecik suka sgt main lipat2 kertas nie…campak dlm longkang…eheheh

  5. mummycute says:

    misSbLurRy : Dulu daddy dia masa kecik2..duduk kat Kelana Jaya (dekat mobil depan Kilang Western Digital)..kat situ longkang dia besar pastu ada saluran air tgh2 longkang tu..masa air tak naik..tak hujan..daddy dia akan masuk dalam longkang besar tu dengan abang dia..(pakcik uwais skang)..dan berlakulah perlumbaan bot kertas terhebat di Kelana Jaya masa tu..huhu di sepanjang longkang tu..ada 2-3 org lagi kawan2 dia join..tapi dah tak ingat nama2 diaorg..itulah kenangan daddy uwais main bot dalam longkang di KL..tapi mummy takkan bagi uwais main dalam longkang macam daddy dia kecik2 dulu..bahaya anak mami..huhu

  6. mummycute says:

    kisah abu nawas: tq…. jernih macam air yer heheheheh

  7. Rose says:

    comelnye diaaaa hehhe saya suka budak2 >.<

  8. Wan Anie says:

    pandai uwais buat kapal, color2 plak tu kapal…. baper tahun uwais ni yer

  9. mummycute says:

    Rose: comel la kalau senyum kalo meragam habis comel dier

  10. lyana says:

    hikhikhik..cam rancangan tv lah

  11. MamaYatie says:

    nanti uwais buat byk2 jet yg warna warni & gantung pakai benang..cantik tau

  12. eMMe says:

    mummy cute, anak pun cute
    amboi keletah nye dia…

  13. Suriaamanda says:

    wah..bagus la abg uwais..good boy..

  14. mummycute says:

    Wan Anie: tq….paper color2 tu uwais mintak mummy punyer… Uwais dah 4 tahun

    Lyana: tq lyana

  15. mzhany says:

    auntie nak kapal hijau tu boleh? ;)

  16. mummycute says:

    mzhany : boleh nanti uwai buatkan yer

  17. liyanaziz says:

    wah, suka dia dapat buat jet2 tu.. bak satu! =)

  18. rina says:

    hehehe dulu2 suka buat sampan, buat jet pastu terbangkan kat luar kelas..cikgu nampak, lariiii


Leave a Reply

Current day month ye@r *