wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Dec

Jom exchange link

Author:lizz


bulatavv Jom exchange link

Salam semua…kali ni saya nak memenuhi sidebar saya dengan link kawan2  semua kalau ader yang sudi la…heheheh.  Tawaran untuk link exchange (tukar pautan).

Mana-mana blogger yang berminat untuk bertukar link, sila tinggalkan nama dan URL blog anda di bahagian komen di bawah. Jangan lupa letak link http://haslizalizz.com/ @ banner saya di blog anda sekalian. Terima kasih.

pixel Jom exchange link

19 Responses to “Jom exchange link”

  1. Newbie says:

    buat la banner…baru best sket exchange banner…hehe…

  2. namarahsia roy says:

    http://www.sisiberbeza.com/ dah letak link blog mummycute :)

  3. Pencari Qurratuaini says:

    salam..

    dah lama letak sjak follow hr tu…hehe..ni blog sya..

    http://myqurratuaini.blogspot.com/

  4. Nizam says:

    Tq sebab singgah ke blog saya……ada masa datangla jenguk kami di http://umieabi.blogspot.com/

  5. Izyan Nadiah says:

    http://izyanadiah.blogspot.com/

    yan da letak link mummy :)
    tp cm ner nak copy banner?

  6. Ama says:

    Nak join mummy ! dah letak link mummycute tp banner x boleh letak.

    nie link saye http://hagennana.blogspot.com

  7. Huda says:

    jom singgah blog sy :)

  8. noor says:

    wah best gak nih
    meh pakat2 exchange

  9. ila says:

    jom….hehehe…

  10. yannie says:

    salam perkenalan… mula2 masuk blog u wahhh! teruja.. cantik layout. sama2 mummy boleh la kita share cerita…

    http://ooya82.blogspot.com

  11. yannie says:

    ehh mcm mana nak copy banner… tak boleh pun

  12. iena says:

    salam kak,

    sy pun nk buat exchange link lor :)

    http://permataalza.blogspot.com/

  13. lost kitty says:

    http://another-chapter-of-my-life.blogspot.com/
    ni my link. dah letak link mummy in my blog

  14. AzHa says:

    hehe~~ cnieee =)

    >>Blog Aishiteru AzHa

  15. kakyon says:

    jangan lupe..letak link kakyon ye..

  16. Dang Setia says:

    Minat blog awak..mmg cute! Jgn lupa kat saya!

  17. izah ahmad says:

    Jom exchange link!!

    http://babytotoddlerhouse.blogspot.com.

    Put ur link already ~.<


Leave a Reply

Current day month ye@r *