instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Jan

Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

Author:lizz

Waaa best ni uoolllssss…

Untitled 1 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

Kementerian Pembangunan Usahawan (MED) dengan kerjasama SME Corp. Malaysia akan mengadakan Malaysia Halal Expo 2019 pada 24 hingga 26 Januari di KL Convention Centre.

kalau uollss nak tau Malaysia Halal Expo 2019  buat  julung kali diadakan tau, ini dapat membuka ruang dan peluang kepada usahawan untuk memperluaskan dan  memasarkan produk Halal sempena sukan Olimpik 2020 di Jepun nanti.

Kita sebagai pengunjung semestinya bertuah betul dapat menyertai sekaligus membeli produk2 halal tempatan kan….Usahawan pulak jangan lupa yer disini lah peluang uoooolll mempamerkan serta memasarkan produk dan perkhidmatan sekaligus dapat melebarkan sayap ke Jepun!….. untungkan…

Terdapat lebih daripada 300 booth usahawan akan mempamerkan dan memasarkan produk dan perkhidmatan halal masing masing oleh usahawan yang Export Ready yang terdiri daripada pelbagai kluster iaitu  bahan ramuan , makanan dan minuman pemproses , komestik , penjagaan diri dan farmaseutikal , logistik dan bioteknologi.

 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

50231555 294389171277397 4778194306991128576 o Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

50342172 294472427935738 8554526224481779712 o Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

uoooll boleh tengok senarai penuh kat SINI !

Hebatkan….semua pun ada kakak teruja nak shoping2-shoping  kosmetik tu macam best..makanan tu pun menarik memacam ada tu …eh semua lah best ni yang tak sabar ..

Bukan sahaja  terdapat booth, Malaysia Halal Expo 2019 ni akan  dimeriahkan dengan pengisian pelbagai program dan aktiviti menarik tau!! seperti program bual bicara bersama usahawan berjaya termasuklah selebriti seperti :

 

Dxa 5mvVYAAb7nY Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019
DxK 7pnVAAAtT7i Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019
 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019
 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

✿  Sesi singgah santai bersama selebriti terkenal yang tidak asing lagi iaitu Fara Fauzana dan Faizal Ismail nantikan yer…dan juga penglibatan pelbagai agensi SME Bank Berhad, EXIM Bank, Matrade, Federation of Malaysian Freight Forwarders dan lain.

Untitled 13 Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

Disamping itu juga ada sesi business matching dengan beberapa syarikat dari negara Jepun dan Majlis Penganugerahan Islamic Innovation Challenge (IIC)Award iaitu penganugerahan kepada PKS yang berinovasi dalam industri halal korang boleh tengok di SINI untuk maklumat lengkap

So jangan lupa yer uooollsss 24 hingga 26 Januari,2019!  Jom kita sama-sama memeriahkan Malaysia Halal Expo 2019 ….Dan bagi para usahawan dan yang berminat nak jadi usahawan , jangan lepaskan peluang keemasan ini !Cepat tanda kat kalender memasing datang reramai di KL Convention Centre yerr …

* Masuk adalah PERCUMA yer !

Datanglah  beramai ramai  bersama  kita menyokong produk tempatan yang berstatus HALAL !

Info Malaysia Halal Expo 2019 :
Lokasi : Kuala Lumpur Convention Centre
Tarikh :  24-26 Jan 2019
Masa : 10 pagi – 6 petang
Untuk maklumat lanjut  :

 

pixel Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019

3 Responses to “Jom! ke Malaysia Halal Expo 2019”

  1. Ai says:

    Bagus epo macam ni. Boleh tambah ilmu.

  2. Nadia Johari says:

    tadi dah pergi, memang macam2 produk ada tau..dari pagi samapi petang..hahaa..dah membeli juga tadi..sebab produk tu sedap dan mudah dimasak..heheee..beli juga kosmetik tadi..kihkih


Leave a Reply to Ai

Current day month ye@r *