wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 Jun

jom main gitar kat google homepage….

Author:lizz

5813470063 2122f958f6 z jom main gitar kat google homepage....salam semua…hari ni tetiba cam seronok pulak bila bukak google siap boleh main gitar lagi tau…mula ingat aper kobondo la …tapi bila termouse over bunyi cam gitar seronok gak ni…satu idea bagus bila diamati rupanya logo google sempena peringatan  Les Paul 96 yang terkenal sebagai Gitaris yang telah mencipta body gitar elektrik dan pelopor dalam perkembangan gitar elektrik yang “membuat suara rock and roll,  Dia juga merupakan  ikon “World’s of Guitar”  dengan itu google meraikan ulang tahun les paul ke 96 dengan logo yang unik di google.com…. macam2 la google ni kan tapi apa2 pun memang menarik jom ke hopage google main gitarrr hehe……

pixel jom main gitar kat google homepage....

24 Responses to “jom main gitar kat google homepage….”

  1. rara pinkmafia says:

    rara pun main td kt google.ada2 je dorg ni.hehehe

  2. SAYA BUKAN SAMDOL says:

    hehe, dh cuba. best pula. kl akak tk bgt, tk perasaan sebab jrg buka homepage

  3. gadis desa says:

    hahahaha~aini pon perasan tadi,.gayat jap dok main gitar tuh,.hahaha

  4. afuan shah says:

    terus try main…HAHAHAH..
    comel jugak an….

  5. puanbee says:

    ok lah tu kreatif google ni ..

  6. rozuan says:

    kreatif tol google ni.selalu tukar doodle.

  7. ajumohit says:

    hahaha lawak la..dh try tadi, memula tak paham gk tgk tajuk entry ni hehehe

  8. al-lavendari says:

    terima kasih kerana sudi singgah blog saya.

  9. caliph says:

    kreatif ar team uncle google ni ^^

  10. yan says:

    keras lah nampaknya hujung jari..

  11. kak ieda says:

    aah lah dikk ,.. akak pun bila bukak google ari nie ada mcm bunyi muzik .. ermmm menarik kan :)

  12. Kalamhati says:

    whoowww bestnyeee..tq sbb inform..=)

  13. Shaziah Ina says:

    aq pon dok maen gitar 2 gak..haha..ingt kn ape tetibe bunyi…rupenye gitar 2 yg brbunyi….haha…lawak2……

  14. nak belajar gitar juga says:

    Syoknya…nak main gitar doodle lagi tapi dah takde huhu…

  15. belajar main gitar says:

    Agak2 gitar ni boleh goreng tak hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *