wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Apr

JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA

Author:lizz
t2 copy JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA Sejak akhir ni tak sempat nak update blog yang tercinta ni sorry yer kawan-2 minggu lepas Qaysara kena Chicken pox, demam, cirit birit kesian mummy kena cuti seminggu huhuhu. minggu ni plak selsema ngan batuk abang Uwais join skali kira pakej kot untuk April ni. memang susah hati. Ader x sesiapa kawan yang tahu cara tradisional (petua) untuk hilangkan parut & juga untuk sembuh batuk untuk berkongsi bersama. kalau ader sila2kanlah komen yer..terima kasih. tetiber jer plak ader gambar Qaysara cerita pasal demamkan..sebenarnya gambar ni diambil sehari sebelum adik qaysara demam masa tu kiteorg ngan Mr Daddy kluar gi seksyen 7 Shah Alam jalan2 pastu nampak pulak kedai sow kow mcm kat ampang tu apalagi santap lagi walaupun dah kenyang…adik memang suka makan sup habis dua ketul sow kow soup dia makan…dalam perjalanan balik ternampak pulak cahaya lampu yang banyak kitaorg pun pun rasa teruja nak pergi rupa-rupanya ada landskap ict cantik giler tapi nak park keta semua penuh jalan pun jem..last2 balik jerlah memang rugi tapi takper nanti pegi lagi kalo ader masa….
pixel JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA

2 Responses to “JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA”

  1. SiZ says:

    mummy dia ker Qaysara yang chomel?..hhihihih usik2 hari jumaat

  2. razucute says:

    hahaha dua2 chomel


Leave a Reply

Current day month ye@r *