wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Aug

Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.

Author:lizz

sticky post Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan    

“Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

Adakah anda bersedia menjadi Mammy & Daddy?     

Naluri wanita secara semulajadinya mempunyai sifat keibuan. Semua wanita mengimpikan untuk menjadi ibu pada suatu hari nanti betul tak? .Bagaimana pulak  dengan si suami atau “Daddy” Dah bersedia ke nak jadi Daddy yang realiti? Haha…..Selalunya jawapan si suami “ya saya dah ready?    


    

ok semua dah ready…. jadik…. dalam ‘Miracle of love programme kita dapat menyaksikan fetus membesar  dan telah mendapat tip dan panduan dari pakar melalui panduan kehamilan online yang pertama dimalaysia.    


    

dan kini tiba masanyer kiter boleh melihat sendiri simulasi grafik seiring dengan perkembangan fetus dalam rahim….. Ini dapat memberikan informasi kepada “bakal” ibubapa dan dapat memupuk kasih sayang antara ibubapa dan anak sejak  dalam rahim sehinggalah bayi dilahirkan nanti..  bukan setakat mak-mak jer yang boleh mencuba  tau…. golongan ayah-ayah pun pun boleh turut serta dengan hanya memakai kemeja-t  “Friso Miracle Of Love Womb Scan memang magik….kemeja t Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

Adakah anda semua ingin  merasai sendiri pengalaman indah sebagai ibu dan ayah dapat melihat simulasi grafik seiring dengan perkembangan sebenar simanja dalam rahim dari minggu pertama sehinggalah minggu terakhir kelahiran.    

friso Miracle Of Love Womb Scan Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.Aplikasi ini akan paparkan secara virtual, model 3D animasi si kecil di Skrin komputer anda. Model si kecil di kenali “fetus” pada peringkat ini, akan mengenai usia fetus di dalam kandungan si ibu berdasarkan maklumat awal yang di isi di “Registration Page” sebelum menggunakan aplikasi ini.    

Model “Fetus” ini akan memberikan informasi terkini tentang perkembangan dan sifatnya mengikut minggu dilengkapi Audio…. contoh pada minggu ke-12 bakal ibu dan ayah akan dapat melihat secara virtual atau 3D animasi Si kecil, menerangkan perkembangan dan pertumbuhannya pada minggu ke-12 “Hai mummy …ini bunyi degupan jantung saya…pada minggu ini juga saya dah boleh mengerakkan jari kaki dan juga tangan..Begitulah seterusnya sehingga ke minggu terakhir.    

wah ader lagi tau selain itu aplikasi ini ader jugak  menerangkan bagaimana ibu-ibu boleh memastikan kesihatan diri dan anak mereka yang sangat berguna daripada pakar-pakar yang diiktiraf tau….   

 Untuk lebih detail saksikan video Friso Miracle of Love Womb Scan: Introduction   

   

Ok jom kiter pegi beli  Friso mum gold 900g untuk menyertai Miracle of love Programme…banyak faedahnya tau…    

6008405305 885fdb3348 z Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

Friso mum gold  sangat best…. bukan itu sajer ia juga berfungsi untuk memastikan perkembangan terbaik untuk ibu mengandung dan juga untuk ibu menyusu. Tengok saja khasiatnya memang terbaik…    

carta Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

Jom menikmatinya enaknya susu Friso mum gold  ummmp so yummy…..saya selalu minum susu dan menyediakan mengikut kreativiti sendiri  untuk mevariasikan minuman  susu misalnya saya  blend susu bersama buah-buahan atau jus buah-buahan untuk menghasilkan ‘milktail’ nak lagi best  blend dengan ais krim untuk jadikan  susu kocak memang terbaik…ala kalau malas minum susu suam tapi nak gak taruk buah2 memang sedap….cubala mesti best tau….    

friso mum gold Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.    

sssstt: Disyorkan minum susu Friso mum gold 1 hingga 2 gelas sehari….    

Untuk sampel Frisomum Gold percuma, Sms Friso <jarak> no KP <jarak> S1 ke 39993    

www.friso.com.my | hubungi 1-800-88-1647    


pixel Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan  “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.

4 Responses to “Jom!! saksikan perkembangan anak anda dengan “Friso Miracle Of Love Womb Scan”.”

  1. Sumanje says:

    salam….sis…….
    su singgah tengah malam…..

  2. bujal.x says:

    bini saya minum anmum~tu pun culas~haha~~

  3. madammondoq says:

    salm singgah.. pestime singgah sini sebab terjumpa sponsored post yang sama sy dapat jugak.. hehe,,

  4. Akhelaken says:

    slm mummy,kat sini xde shoutbox ke? ni nak bgtau sy amik gambar mummy tp dah siap credit ke blog mummy ni tau.. nak ckp tu je.hu3. TQ


Leave a Reply

Current day month ye@r *