wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Feb

Kad birthday giveaway | Februari

Author:lizz

Sticky Post…..

Entry Baru scroll ke bawah yek kenkawan

 

Hari ni

saya nak buat giveaway birthday untuk bulan Februari pulak * ni pun dah lewat..

Lupa nak buat awal2 hehe..

Ni entry untuk Bulan Januari kad-birthday-giveaway-

uolls nak tengok tak

pemenang untuk Bulan januari…

ha ni…

12461140184 599df9ba0a o Kad birthday giveaway | Februari

pemenangnyer dari blog http://qistinaolivia.blogspot.com/

Ok ni contoh-contoh kadnyer jemput nengok…

11802206724 0e862ff00b o Kad birthday giveaway | Februari

ini jugak…

11802047943 4b5a183850 o Kad birthday giveaway | Februari

comey ker idok…hehe

11802095623 575ed5e198 o Kad birthday giveaway | Februari

ni lah contoh ecard birthdaynyer…

uolls boleh print yek…

  • Jika  berminat ikut ajer  syarat-syaratnya ni :
  • Anda mesti  mempunyai blog sendiri .
  • Buat Entry bertajuk KAD BIRTHDAY GIVEAWAY 2014 | Haslizalizz.com”
  •   uolss tulis kat bawah entry uolss  (saya menyertai Kad bithday giveaway Februari  blog haslizalizz …dan linkkan ker page http://haslizalizz.com giveaway  , letakka nama, umur, Tarikh lahir * kalo taknak letak umo pun tak per hehe
  • Dan jgn lupa komen kat sini yek…serta link blog uollss tadi yang ader link pasal giveaway nih…

* saper yang bertuah akan dapat digital kad  birtday yang super  comel dari haslizalizz.com hehehe

Hanya seorang akan saya pilih untuk bulan Feb nih…..

tarikh tutup nanti saya umumkan..

PSSST: Jika anda tidak lahir pada Feb…family pun boleh @ someone yang special  pun boleh untuk anak-anak pun boleh..gitu

pixel Kad birthday giveaway | Februari

21 Responses to “Kad birthday giveaway | Februari”

  1. IntaNBerliaN says:

    nak join2.. jangan tutup lagi.. saya lahir bulan 2 tau.. hahhaha

    nanti saya buat entry.. hihi

  2. lyafrina says:

    wow..comey sgt qis..
    mmg kiut la/…

    happy belated birthday buat semua

  3. Noe says:

    wahh..cantik kad2 tu…

  4. Nafira says:

    Cantek2 kad nye..:)

    Lizz.. untuk bulan 3 pon ade kan! kan! kan!
    hehehehehe

  5. ummiross says:

    Cantiknya birthday card tu lizz..

  6. cik puan says:

    cantik nya….pandai kak lizz buat.

  7. OhPanduan says:

    Cantik kad birthdaynya.

  8. Pandai akak buat birthday ni. cantik-cantik.

  9. lieyalatif says:

    terbaik la lizz…

    cantik dan kreatif hasil air tgn lizz…cukup tu menggembikakan penyambut besdei ……lieya edit bodo2 reti laaa…masuk pakai photoshop mmg haram tak reti kahkahkah….

  10. cantik2 semuanye..terutamanye gambar qis..hehe..siap cuci letak dlm frame.. Thanx ye Lizz.. ^^

  11. mummydearie says:

    Alahai, lamanya nak June! Agak-agak nanti bulan June saya boleh menang tak? Hehehe…

  12. Mizz Aiza says:

    cantik semua kad birthday tu lizz..

  13. Fiza Rahman says:

    Cantik. Kalau lahir bulan julai kena join bulan julai nyer giveaway ker lizz?

  14. puan kutu says:

    bulan depan buat lg tau..sy nak join utk birthday car dua kesayangan hamba…:)


Leave a Reply

Current day month ye@r *