wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Jan

Kamera comel saya

Author:lizz

cutecamera Kamera comel saya

Wah sangat comel…inspirasi kamera Alice in the Wonderland ni , nak satu boleh? mesti boleh kalau ader duitkan…kamera traditional film dilengkapi dengan flash yang sangat cute, klik sana klik sini baru bersemangat nak bergambar  harganya  £110.00 kat sini.

pixel Kamera comel saya

15 Responses to “Kamera comel saya”

  1. nabilasaat says:

    cute nya..!!where did u get this..?

  2. alyyani says:

    comel sgt camera tu :)

  3. sizarifalina says:

    wah nak satu juga la!!

  4. o'gosh says:

    bestnya kalau dapat hadiah ni..

  5. nely says:

    wah . . memang comel . ..

  6. tuan penasihat says:

    kalau buat hadiah untuk orangpun sempoi ni.

  7. mummycute says:

    nabilasaat: tq u just click kat link tu k…

    alyyani : kan…geram jer tgk…

    sizarifalina: jom kite beli nak!

    o’gosh : bertuah betul sape yang dapat hadiah ni kan..

    nely : pakejnye comel n cute skali hehehehe

    tuan penasihat: memang sempoi…

  8. ezzu says:

    boleh tahan jgak lh lawa nye tu..hehehe

  9. kamarukom says:

    ni diana lomo eh? apsl tekan link tu kuar website urban outfit?hehe…tp siyes sape yg minat foto blila lomo diana+ ni! berbaloi +shumeellll

  10. +fobia+ says:

    com.mel.

  11. adeeya says:

    OMG, OMG, nak jugakkk !

  12. _L_K_ says:

    aiseh…cute…nak gak…..

  13. shafazie says:

    wahhh chomel nye kamera tu..nice :D

  14. fatin says:

    lahai..super cute la camera ni!!!

  15. qaseh says:

    cute giler cam ni..comey2..


Leave a Reply

Current day month ye@r *