wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Aug

kasih sayang seorang ayah

Author:lizz

eh saya betul-betul sayu nengok gambo ni rasa nak menitik ayaq mater uolls..

gambar ni cilok dari Instagram member dedi…..

9410600496 88f2b22c5c kasih sayang seorang ayah

tengokla tu 3 beranak ni…

adik tu tak menahan suka beno usik abang tu…

time ni dedi betul2 busy kot…. tu yang menyinggah umah member dia uruskan dierang dia handle class dari pagi sampai kepetang…

biler time saya takder dedi kemain gigih jaga dierang…

balik kelas amik abang kat sekolah lepastu amik adik kat tadika…mandikan dierang…

hantar balik kesekolah agama pi hantar adik kelas petang pulak…

takperla dedua berkorbankan…hehe

mungkin ader hikmah…

doakan saya cepat2 dapat tukar yer kawan-kawan….

 

 

pixel kasih sayang seorang ayah

14 Responses to “kasih sayang seorang ayah”

  1. Nafira says:

    alahaiiii.. sayu jugak tengok~
    ini lah namanye pengorbanan kan~

    Zura doakan Lizz cepat2 dapat tukar tempat keje k~

  2. anne says:

    in sha Allah xlama lagi dptlah tukar tu…

  3. Rinna says:

    Kasih sayang seorang ayah yg sanggup berkorban utk anak² yang disayanginya..

  4. dana says:

    pengorbanan seorang suami yek lizz, alhamdulillah lizz nyer suami sorang yg bertanggunjgjwb, bkn senang nk uruskan anak2 pastu keje lg kan…
    moga cpt2 lah lizz dpt tukar ek…

  5. nza says:

    kasih seorg ayah begitulah…trkdg kerinduan pd anak2 trsimpan rapi dlm hati..xmampu diluahkan…

  6. ajumohit says:

    bagusnya husb lizz, mmg terpancar kasih sayang dedi pd anak2nya, insha allah kami doakan lizz cepat2 dpt pertukaran, berkorban skrg utk kemanisan yg akan datang ;)

  7. Zawiah says:

    saling membantu tuh . tulah suami / ayah mithali . insha Allah … akan dapat pindah juga nanti …

  8. suriaamanda says:

    pengorbanan ayah dan seorang suami kan…semoga Lizz dapat transfer cepat…amin…

  9. ct cheery says:

    alahai..terharunya..hehe

  10. puan kutu says:

    dedi seorang yg bertanggungjawab..pengorbanan seorang ayah n suami namanya..:)

  11. jemarisuri says:

    la duk jauh2 ke…insyaallah ada rezeki tu nti…

  12. lieyalatif says:

    alahai..sweet n touching laa lizz lieya tgk….kasih seorg ayah kan….takpe lizz mane tau ade rezeki nanti lizz dpt keje dekat2 kan…

    **selamat hari raye buat lizz sekeluarga…mohon ampun maaf zahir dan batin…moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia …..

    hati2 pulang ke kg yeak…

  13. mselim3 says:

    Insaallah moga2 dipermudahkan urusan Pn.Lizz…k

    usaha, doa dan tawakal pasti jaya…

    mselim3

  14. Ayah says:

    Ala..apa nk disayukan..tu kan tanggungjawab…lain lah abg tu yang jagalah adik…entah lah….org lain lagi terok..negara perang…Makan pun belum tau…


Leave a Reply

Current day month ye@r *