wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Jun

Kasut baru | Ballet Plat

Author:lizz

9072520499 676e2a9ace o Kasut baru | Ballet Plat

kasut baru..kasut leper dan nipis…

dulu pakai wedges..

sekarang….

sejak peristiwa jatuh hari tu…

terpaksa la pakai kasut nipis…

kemana sajer pakai kasut ni..tinggal tak berBallet jer lagik…

tetibe terasa diri sendiri rendah….hehe…

pixel Kasut baru | Ballet Plat

12 Responses to “Kasut baru | Ballet Plat”

  1. amirah says:

    cantiknyaaa..saya pun dulu pakai wedges sekali terpelecok terus sampai skrng ni pakai kasut takde heels dah..huhu

  2. sue sejak ada anak ni…pakai heel time keje je…mmg flat shoe je la time kuar jenjalan ni…raya pon cari flat shoe

  3. el says:

    comey kasut ni..el pun suka kasut flat mcm ni

  4. dana says:

    kalu kecil molek pakai kasut apa pun comei dik oi… kalu cam akak nih hodok pakai kasut flat gitu…

  5. rasp says:

    rasa ringan jer kaki pakai camni kan….
    tapi tu lah….dan dan tu rasa diri rendah ….

  6. Nafira says:

    zura suka jugak kasut cam tuh.. tapi bila zura pakai x cantek.. sebabnye kaki zura kembang semangkuk~ mmg x comel langsung bila pakai.. hahaha

  7. niezzareena says:

    lebih selesa pakai kasut leper cenggini

  8. wahida says:

    aku lagi suka pakai kasut mcm ni…rasa muda…heheh…

  9. Rinna says:

    flat shoes.. pun tapi cantik.. :)

  10. My Notes says:

    klu nak berjalan byk mmg lbh mudah klu pakai kasut flat nih . saya rendah jer . klu x pakai wedges , alahaiii … heheheee

  11. ajumohit says:

    selesa pun ye jugak kan lizz, nice shoes, biar nmpk rendah tapi tak sakit kaki kan ;)

  12. suriaamanda says:

    comel la…asal selesa cukup la kan….


Leave a Reply

Current day month ye@r *