Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

16 Mar

kasut terkini 2013 | wedges cantik

Author:lizz

kasut terkini 2013 | wedges cantik

Hari ni kiter cuci mata sikit sebelum buat kerja umah hehe…kemain lawa haih…

bukan aper haritu duk belek magazine tengok artis pakai wedges ni lawa-2

kasut ni  sangat  sesuai ngan spesies  renek cam saya ni kot….

baru la gaya  model hehe…

kasut terkini 2013 | fesyen kasut terkini 2013 | fesyen terkini kasut wanita

wedges coklat …pilihan utama
wedges Putih…pun lawa…

Source: ninewest.ca via Aaron on Pinterest

wedges yang ni pun ok

Source: topshop.com via Aaron on Pinterest

yang ni macam dah ader cuma dier tinggi  sikit kot…i

Source: 4pinterest.com via Aaron on Pinterest

pixel kasut terkini 2013 | wedges cantik

9 Responses to “kasut terkini 2013 | wedges cantik”

  1. puan kutu says:

    cantik..tp tgok padas pandangan mata jer la..sy lg suka pakai selipar.hiks..

  2. ajumohit says:

    alalo cantik2 sgt lizz, sesuai utk lizz, aju tak boleh pakai ni, sakit pinggang :)

  3. nza says:

    Tingginyaaaaa…..agaknya kalau akak pakai tak lepas masuk pintu kot…hehehe….

  4. ibuintan says:

    memang cantik… sesuai sangat dengan lizz yg come lote ni

  5. mamyharraz says:

    nak yg first tu satuuuuu
    aaa lawaaaaanya!

  6. eiela says:

    cantik,,tapi dah lama tak pakai high heel setinggi tuh, mau sakit tumit balik kalau pakai high heel

  7. IntaNBerliaN says:

    sy mmg sk wedges ni dr dulu lg tp ntah, xpnh beli… hahaaa

  8. amirah says:

    tingginyaaa…saya x biasa pakai. takut terpeleot..


Leave a Reply

Current day month ye@r *