wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Aug

Adik dan abang ke ikea

Author:lizz

Hai…lambailambai

Kemainkan raya-raya pun gigih nak pi Ikea…

memang la…semenjak duk jauh ni…tekakni rasa nak makan meat ball ikea jer ko…

teruk sungguh..

best o meatball….lepas tu kita  makan pulak salmon..

memang terbaik…

9602005694 81c9aaef74 b Adik dan abang ke ikea

budak ni toksah cerita…dierang ni dah lama tak kluar..

memang suka sangat la sebut nak gi Ikea…

adik lagik suka

dia minat beno ngan kopi kat ikea…kemainkan kecik2 dah nak minum kopi…

9602006538 84b3ab8282 b Adik dan abang ke ikea

kat entrance pun sempat lagi mat smart ni betulkan rambut…

dah hencem dah tu…walopon gigi takder kat depan si aryan tu…

tak menahan dedua buat stail pacak la hapa..

tapi abang rambutnyer tetap kedepan muahaha kesia..

nanti suruh dedi beli gel ek..

9602005244 574854db8a b Adik dan abang ke ikea

aksi ganas la tu abang tu tak habis-habis bajet ironman ker haper ni…

9602004396 bda7774793 Adik dan abang ke ikea

sampai terus makan…kebetulan beratur pun takpanjang…

kemain abang ni betul2 kempunan namanyer..

habis sepinggan speggeti ngan meatball…

terus lari pi main..

datang lagi makan kentang lagi…

abang makanan mu simpan kat celah ketiak ek…muahaha

9602006914 ee723210c1 Adik dan abang ke ikea

adik nampak sopan…padahal..kemain memacam budak ni…

berlemoih meja ngan lantai dia kerjakan..

dan….

lepastu shopin sikit barang yang nak sikit jerpun..

nengok adik angkut hanger jer ..

gasak la dik…satu pun satula…hehe

9602007062 10eb85a955 b Adik dan abang ke ikea

lepas makan kenyang anak beranak..

bawaklak makan aiskrim…

suka sangat la budak berempat ni..

9602003740 9691fc83a5 Adik dan abang ke ikea

kemain mengadap diam memasing..

lepastu ayuhla kiter pulang umah acik…main perang-perang lagik..kasi huru hara sikit umah acik…hehe

Pssstt: Hari ni kena pi kongress adoi malasnyer nak menapak…ni sabojerla makhencik…

pixel Adik dan abang ke ikea

11 Responses to “Adik dan abang ke ikea”

  1. izan ishak says:

    hai lizz… abang… adik… *lambai2 juga!

    kemain sedapnya abg makan spegeti tu. amboi adik… bwk troli beli hanger je ke?

  2. dana says:

    waaaahaaa seronoknyer jln2 nun sampai ikea… lama betul dana tak pg ikea nun… freenyer time ujung minggu tp paham2 jelah kalu pg ujung minggu tuh…

    seronok tgk gelagat dua beradik tu ngn sepupu nyer

  3. lieyalatif says:

    amboi siap pi ikea tu lizz heheeheh…ni ade sabut ni lieya pi ikea gak nie..tingin plak nak makan meatballs die….

    lieya kalo pi sane wajib bawak tupperware tak pun beli tupperware kat dlm tu sbb nak tapau meatballs die heheheeheh

  4. Nafira says:

    waaahhh..layan meatball yer..bestnyeeee… jeles2~ zura tak dapat2 lagi sampai skrg.. tambah masih berdiet nih.. lagi lah x dapat makan.. huhuhu.

    budak2 kalo dapat ais kream mesti diam kan~ cuma tak lalu bila ais krem tuh meleleh2 lah.. abes baju seluar.

  5. rasp says:

    wahhhhh byk gak abg makan…
    bagusss….berbaloi rasanya bawa gi sana kan…
    suka bila anak2 kita makan byk…
    puashati tengok….

    adik memang selalu ayu…
    suka tgk gaya dia….

  6. munna says:

    seronok budak2 ….. teringin nak rasa meatball ikea yg femes tu…. tapi sampai skrg tak pernah pun jejak kaki kat ikea lagi

  7. hamboi bukan main bergaya lagi budak2 ni hehehe

  8. ct cheery says:

    aloh comey2x..mcm model anakku..kihkih

  9. ajumohit says:

    amboi abng seleranya makan, seronok gelagat tgk diorg ni, sesekali dpt jenjalan bersama kan

  10. Myra Jay says:

    Masing2 kekenyangan le tu.. asal diorang happy kita pn senang nak soping kan :D

  11. Dah lama tak makan dekat IKEA ni. Suka fish n chip dia. Kenyang betul kalau makan


Leave a Reply

Current day month ye@r *