instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Nov

Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

Author:lizz

Biler hari sabtu…

ni laa aktiviti seronok anak2..

bawak dierangpergi kedai buku…

kemain suka dierang ni…

mamidedi kasik peluang nak beli buku..

adik la yang paling seronok segala macam buku princess dia beli dari buku kaler2 sampai buku tulis semuanyer ader gambo princess…gitulah adik…

Abang Uwais pulak sibuk ngan komik dia la…

10810926796 f1b2b7ff0e o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

tengok memasing kusyuk membaca…

adik tu nengokla kemain lagik…

sat dia amik buku ni kang sat dia amik buku lain…tapi semuanyer buku princess..

10810926706 539df15257 o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Paradeabang kalo dah dapat buku…usah di kaco…biarkan jer dia memang melekat kat situ…10811055254 daec32c500 o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

adik ni kena diperatikan…sebab dia ni suka berangan..kejap jer dia dah menyelinap kelain…maknyer mesti kena ader kat dia selalu…anak anjer2 la katerkan…

 

Mood membizi** NAK COOTI PANJANG…

pixel Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

13 Responses to “Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade”

  1. Zaza says:

    amboiii pandai nya adik membaca kemain kusyuk lagi tu hehe..

  2. nana says:

    wah,lama tak g popular….kemain adik baca buku ye:)

  3. Rinna says:

    Bagus sgt.. terapkan aktiviti membaca dlm diri anak2 nie.. :)

  4. lieyalatif says:

    bagus aktiviti ni lizz…jadikan hobi ngan rutin pun bagus….bertuah badan kalo dpt anak2 ulat buku ni kan lizz…..skrang nipayah lizz, gajet mcm2 ade…tab, ipad, henset, tv pun yeak…takut budak2 leka dgn aitiviti pasif nieh…..

    suke tgk abg pilih buku tu…stylo abis…

  5. mama lynn says:

    baru je blk dr Ipoh cuma disebabkan x pandai jalan kat sana x puas rasanya bjln. hehe

  6. mummydearie says:

    Baguslah Uwais ngan Adik suka pergi kedai buku. Aktiviti akak ngan anak-anak pergi toys dept. aje, Lizz. Pun sama juga, mereka dok aje kat situ membelek toys :D

  7. Nafira says:

    xtvt yang bagus nih Lizz.
    boleh didik anak2 untuk rajin membaca kan~
    Anis pon kalo gi kedai buku ade ajer buku yg dia berkenan.

  8. tiha says:

    bagusnya nampak minat membaca2 beradik ni

  9. daddyziyyad says:

    Mmg bagus aktiviti macam ni….dari kecik kena terapkan…So that besar nanti mereka terbiasa dgn buku..dgn amalan membaca

  10. ajumohit says:

    aktiviti yang bagus untuk diorang ni kan lizz, kemain khusyuk memasing ;)

  11. suriaamanda says:

    kita as a parent kena dekatkan anak2 dengan buku kan…same as Dania…memang dari kecik ajar dia sukakan buku..asal kuar shopping je sure kena pi beli buku kat Popular or MPH….rumah SA dah macam perpustakaan dah…

  12. puan kutu says:

    Sempat lg tu belek buku smp terduduk..hehe comel adik..abg macho je

  13. IntaNBerliaN says:

    lama x g ipoh parade ni…


Leave a Reply

Current day month ye@r *