wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 Jul

kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner yang sedap

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ Williams Corner  yang sedap ✿*´¯`*:¸¸♥

Kali ni kita makan-makan Williams Corner sekarang pun masing terkenang2 uollls…

dulu time balik kerja kalo tekak nak makan spegeti tu boleh la terus jer ke william ni..

sekarang jangan harap ok …meleleh jer la ailio…nengok menu2 ni…ni kira top 3 makanan wajip kiteorang biler balik KL…. haaa gitew..balik memang kan ku singgah n makan banyak2 kater ko…ramai ker tak ramai ku tak kisah…janji servis korang tiptop dan sedap….

lokasi Williams Corner  ni…. betul2 kat  KOLEJ LINCOLN…kedainyer  hujung sekali…kedai biasa2 jer tapi makanan memang tiptop… Italian Mamak gitu…makanan  mamak pun ader tau…

kalau uolls order kejap jer sampai…tak yah nunggu lamer…

sesambil tu boleh minum air  yang memacam jenis ader…semua sedap2..

9233397937 8b8c608167 kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

ini minuman yang kiteorang order ribena longan ngan fresh orange gelas besar ok….boleh minum 2 orang untuk setiap gelas harganyer rm 8 segelas……puas jugak nak ngabeskan air2 ni semua….

9233397827 b08b5429a7 kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

menu wajib Spaghetti Meatball Carbonara kalo tak silap harga RM20…yang ni kiteorang order 2 …tamak kater ko…satu untuk adik ngan abang dan satu lagi untuk mami dan dedi…habes siap tak cukup lagik…

9236179986 fabb608906 kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

sebab tak cukup …kita tambah lagik order Nasi pulak…saya kan jenis yang kena makan nasi kalo takat spegeti tu kat celah gigi jer…tak kenyang perut ni tau…dia mesti kena telan nasi baru kenyang….baru perut ni duk diam2…muahahahha

saya oder nasi goreng Ayam dua rasa sedap  jgk…banyak giler tak kehabisan…. ayam dier tu kemain besor dah la dua rasa AYAM PERCIK + AYAM GOLEK hamek ko…harga dalam 25 kot padan la dengan portionnyer yang banyak giler tu…nasib baik dedi tolong habiskan…

9236177416 46d9d50938 kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

ni pulak menu gatal2 nak cuba ..Butter noodles  dan ayam pandan. RM20….sedap jugak tapi tak habis memasing dah kenyang…

9233398829 aa8f94de3f kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

Nengok betapa sedap abang makan…siap pejam mater…nikmat betulkan bang…

9236179922 6df524202f kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

adik pun samer tapi dier ni lain sikit semua nak suap sendirik…habis kecomotsn bajunyer tu…

9236179892 69f21b4076 kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

dah lepastu balik dengan perut kenyang memasing..erkkkk alhamdulillah…

Kalau uolls nak singgah Williams Corner  PJ…

ni Alamat

Williams Corner
Jalan SS26/4,
Taman Mayang
47300 PJ
Selangor
waktu perniagaan : 6.00pm – 3.00am 

018-351 7921

GPS Coordinates: N3.11637,E101.60490
pixel kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner  yang sedap

10 Responses to “kedai makan best kat petaling jaya | Williams Corner yang sedap”

  1. Nafira says:

    ehh.. dekat dh ngan opis zura tuh..
    zura kar ss25/24..
    lepas diet nanti boleh terjah nih..
    terliur tengok meat ball itu~

  2. LadyAyu says:

    Bahaya ni if tgk waktu poser
    Sedap nyer ayaq ngan logan tu fav

  3. wah..semuanye menyelerakan..sedapnye…

  4. Jaa Kechik says:

    bestnya tgk makanan kat atas tu. benar2 mggoda nafsu perut jaa…hihi…

  5. My Notes says:

    kena tebalkan poket dulu baru leh singgah sini . klu tak , ngences jer … leleh air liur …

  6. yui says:

    tgk gmbr mmg nampk sedap tu kak.. air tu.pergh,

  7. ajumohit says:

    wahhh port makan terbaik ni lizz, bolehla terjah nanti, selamat berpuasa buat lizz and family!!! ;)

  8. ummiross says:

    bestnya nampak semua menu tu, terutama sphgaetti carbonara tu lizz..
    Selamat menjalani ibadah puasa ye lizz, moga amal ibadah kita diterima dan terbaik disisNya, insyaAllah.Maaf jua jika ada salah silap.

  9. dana says:

    nengok menu sedap time2 pagi pose mmg sgt menggoda dik oi… akak terliur nengok carbonara tuh, terus rasa nk bt berbuka carbonara ptg nih heheheh…

  10. suriaamanda says:

    x pernah makan kat sini lagi..nak cuba la nanti…


Leave a Reply

Current day month ye@r *