wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Feb

Keindahan untuk kesihatan

Author:lizz

indah Keindahan untuk kesihatan

 Salam semua hari ni baru la rasa selesa sikit badan demam dah ok Diarrhea pun dahberansur pulih setelah 3 hari mc memang penat berat pun dah turun..insaf skejap sebab sblm ni niat nak mengempiskan perut konon nak kurangkan makan ha hambik ko skang pakej dapat tak lalu makan pas tu asyik membuang jer…kesian  badan huhuhu….ni la mood orang baru nak sihat tetibe jer letak gambar bunga bagaikan…. layankan jerler.. hari ni duk layan gambor bunge jer orang kata terapi untuk sihat tul tak hentah dari mana dapat tak tau tapi biler tengok bunga2 pokok2 rasa macam sesegar  bunga dipagi hari dengan titisan embun yang shahdu tetiba…mood esok nak kejer…kena la segar tul tak?   

 

pixel Keindahan untuk kesihatan

6 Responses to “Keindahan untuk kesihatan”

  1. ila says:

    alhamdulilah,dah sihat yer…

  2. mummycute says:

    ila: sihat sikit tp masih mkn ubat…huhu

  3. kak ieda says:

    setuju sgt2 … nak2 melihat kehijauan alam semula jadi kann :) feel fresh jer …

  4. mummycute says:

    kak ieda: tu la terapi nak sihat..tgk hijau2 ni sejuk jer rasa…

  5. eikieyn says:

    rest a lot ok. tu tak fully recover lg tu. but ape2 pon get well soon, sis!~ ;)

  6. BSB says:

    salam, kalau dapat bercuti gi tempat yg menghijau lagi segar kan?


Leave a Reply

Current day month ye@r *