wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Feb

kelam kabut di petang hari

Author:lizz

Pukul 5…

terus punch…..

Tanpa menoleh kebelakang lagi terus jalan bawak beg kiri kanan  dengan langkah yang paling maksima kerana En daddy kiter dah tunggu….sampai kat lif  teringat kat phone alamak tertinggal sudah adoi  (marah diri sendiri) …terus lari…. kalo boleh lari cam roadrunner tu die punyer laju siap ader efek asap2 tu…baru real kan….

Time saya laju la terserempak ngan boss…. maka secara automatik terus brek sambil senyum simpul…Boss membalas  senyum sambil pandang pelik…adoi malunyer …dan dan tu jugak dier sempat tanyer memacam kat saya…saya menjawab tapi tah haper…siap beliau cakap tak perla kita bincang esok….nasib baik kalo takkang berbulu en suami dibawah tu nunggu….kihkih..

Sampai kat meja terus amik phone dan terus memecut naik lif terus memonong kekereta…  gasak ko la saya lari boleh?…. termengah mengah saya sampai kat kereta buat muka yang paling ayu…sambil tayang lesung pipit sikit tu la kira senyuman yang menawan untuk En Daddy hehe…dia pun senyum gak  ….mata pun bersinar2 sib baik ok…. dier tak marah..yeaaaa

Tapikan tetibe saya teringat beg plastik saya tadik tertinggal kat atas meja kat opis adoi macamane ni….baru jer daddy nak tekan minyak terus saya cakap alamak ! (buat2 terkejut)…beg plastik tertinggal kat atas boleh tak nak amik jap…daddy jangan marah tau nanti cepat tua….sorry darling…

dan….

Terus saya pecut lagi kali ni selamat sampai pergi dan balik…En daddy memula die membebel gak.. sambil jeling2  kat saya (buat muka kesian)…dan buat dek  jer….. lepastu cerita topik-topik best begitu begini…yang beliau suka…baru la dier cam ok..hehe taktik kena pandai ….kalo tak lagi….belanja  Wong Solo je la- Empal Daging..senyum la dier hehe…Pernah tak korang alami macam saya…aper yang uaallls buat ek….

pixel kelam kabut di petang hari

2 Responses to “kelam kabut di petang hari”

  1. mamyharraz says:

    sweetnya lizz hehe
    mesti comel awk berlari-lari ekeke..

    sy pun biasa jd situasi camtu..paling malang wallet tertinggal kt ofis!terperasan bila dah smp rmh! sudahnya dr segambut kena patah ke kelana jaya huhu nasiblah MR askar tu ok adalah pot pet sikit buat pekak je laa ekeke

  2. ajumohit says:

    hehehhe mcm2 ye tinggal, sib bek husb lizz okey


Leave a Reply

Current day month ye@r *