wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Mar

Kencing

Author:lizz
Aaah dah sampai ofis En daddy kejutkan bila kereta dah terpacak kat depan ofisni uuh ngantuknyer (sambil nguap) malam tadi tdo lambat dok layan website tapi tak siap2 lagi huhuhu entah bila nak ok tah asyik x puas hati jer buruk tulla…nak dijadikan cerita En daddy kata mummy cuba tengok orang tu nak wat per tu…betul2 teruk betul perangai! ingatkan wat per rupenyer ader satu kakak ni dalam lingkungan akhir 30an berbaju kurung bertudung bagai yang juga aku penah nampak kat ofis aku ni tapi department lain tgh suruh anak dia (dalam darjah 3 kot) kencing kat tepi tayar keter dia.. Tak ubah macam perangai tuuuuuuuuuuut..
En daddy ni perasan dah banyak kali kakak ni ngan anak dia wat kejer camni huzband nyer pun relek jer dalam keter wat tak nampak geram jer aku tengok bukan kat loby tu ader toilet kenaper tak pegi tak jauh pun beberaper tapak jer dari tepi jalan ni…yang herannyer budak ni nak pulak kencing depan2 org lalu lalang ni agaknyer die rase nyaman kot bila nampak kenderaan lalu lalang ni kalau uwais dah lama melalak ni kalo dipaksa kencing macam ni huish aper la manusia ni tak tau malu langsung tak der adat kesopanan…mummy turun keter sajer buat muka tak puas hati tgkkan jer dia sambil jeling tapi dia buat tak paham jer menyampah tul tengok tu kalo tabiat cam tu anak kita sampai besar pun akan wat kejer camtu patutla banyak gak kawasan yang tak sepatutnyer… berbau hancing tak tau la. Mungkin dijadikan toilet segera kot.
pixel Kencing

4 Responses to “Kencing”

  1. zh-ena says:

    ibu bapa sepatutnya menjadi role model utk anak2 nya
    klu mak dan bapaknya dh sebegitu ssh kita nak bentuk di kemudian hari

  2. @ku d! sin!e says:

    kakak aku pown kdg2 suh anak buah aku cmtu gak..
    tapi kat tmpt terpencil yang memang sebatu la dpat toilet..
    pastu bsuh lah

  3. razucute says:

    Zh-eana: betul tu kita sebagai ibu bapa kita sepatutnyer menjadi contoh kpd anak kita kan.

    @ku d! sin!e: kalau terpaksa nak wat camana kan..

  4. mummydearie says:

    Itu potty train anak kat tayar kereta tu…Kalau sekali tu kita fahamlah mungkin dah tak tahan sangat tapi kalau dah berkali-kali tu memang makbapaknya ada masalah nak mengajar anak.


Leave a Reply

Current day month ye@r *