wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Nov

Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Author:lizz

Hi uollssss..

Mood lemau melanda…

baru sihat demam uollsss..

minggu lepas acara demam bergantiganti anakberanak…

tu yang berganda penat dia..

blog pun tenggelam timbul dibuatnyer…

ok lah meh kitew cerita pasai kenduri

ni kenduri hari tu…

Time balik KL…eh bukan hehari mai KL ker? muahaha

bukan ini time satu family duk KL adik abang dedi sekali…

kiteorang beramastautin umah Ayah Long Uwais…

Kebetulan pulak ada Kenduri kenkawan dedi katernyer…

Dedi ni boleh dia tak bagitau ader kenduri hujung minggu tu…

dah baju kenduri kendara ku tak bawok…

nasib baik ader baju kerojer….adik Sara berseluo jeans….gasakla kan…

abang tak nak ikut nak berjimba main xbox ngan al AIsy umah Mak Long dia…

Adik Sara memang akan ikut memang dia takkan lekang ngan mak dia sorang ni…

Sampai2 pengantin naik pelamin ngam-ngam gitu..

11052472264 38066249a4 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

kebetulan ader gegirl comey anak uncle meor yang putih gebu ni…

Sara duk geram sangat ngan sikecik niDan kiteorang makan dulu…lapo time tu hehe

11052470794 83f8c7c42f o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Ni jer gambo pengantinnyer yang sempat di snap…

main curik2 snap jer ni tu yang pengantin memasing tak nengok kamera…

Lepas makan-makan borak2 kita bergambo dulu yek

11052523283 5eb3b40737 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

bergambo dengan Uncle Meor…

BFF Dedi muahaha…

Jangan memain ni BFF betul ni…

Time ni dapat bunga tisu ros yang comey….

adik dapat warna hijo memula…

mula la mencuka dia…

Time ni adik sibuk nak mintak tuko bunga Tisu

dia nak kaler PInk ….ai budak ni nak kena betul asal ader kaler pink jer dia nak…

11052359385 caa7fc2cb4 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Mami tebalkan muka pi tukar bunga tisu ni tau…

ha pilih-pilih….

11052438156 d8d78c5cc0 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Muka Heppi kegumbiraan bila dapat bunga pink tu…

melonjak-lonjak dia…

kemain melebo senyum…adik-adik…saba jerla mami ni tau…

11052525513 d3c8e5c04a o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Lupa nak bagitau Cik Nina & Acik pun kiteorang angkut sekali pi kenduri…

Ni dia..

Biler Ipar duai bergambo…

11052474364 80069be6fd o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Memasing pegang bunga tau…Sara dan Amanda ni tau….

11052357935 1a60733eb2 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Ni dia bunga tisu… pink tu adik yang PUNYER….yellow tu mami punya…

nak simpan sebab bunga ni sweet sangat…

K lah uooollls tu jer nak citer hari ni jap lagi ader masa senggang saya BW yer….

pixel Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

23 Responses to “Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik”

  1. Gieyana says:

    Comey ar bb gegurl tu..bestnyer g kenduri..:)

  2. amirah says:

    cantiknya bunga tisu. nengok kat utiub cam senang je nak wat. tapi kalo tgn dah keras tu kerasss le jugak hasilnya..huhu

  3. Nafira says:

    haah lah.. cantek~ pastu kaler dia meriah jer~
    selalu org wat satu kaler jer kan~
    ini macam2 kaler ade. siap boleh pilih lagi untuk adik sara.

    masa kenduri ginni lah nak jumpa kawan masing2 yer. bukan selalu dpt kumpul cam nih.

  4. suri says:

    saya suka warna warni macam pelangi

  5. lieyalatif says:

    cantik pengantin tu lizz…walo pun gambar curi2 tapi pic mmg superb cun!

    hahahaah jenuh gak ye lizz…nak tanak kene laa buat tebal muke pi tukar mintak pink hehehehe….mcm miamija mase kecik2 dulu laaa…manjang nak pink…penin pale dibuatnyer….

  6. mmg cantiklah.. colorful gitu kan !

  7. cho zila says:

    cantik2.. girl tentulah nak pinkkan…

  8. suriaamanda says:

    sekarang dah jarang orang letak bunga telur kan…orang lebih suka letak goodies bag jer…

  9. dana says:

    cantik kan bunga tisu tuh…. amboi2 sara nk pink jugak… mau tak sentap kalu dh peminat pink dpt lak kaler lain… mmg sentap abis lah kang

  10. mama3heroo says:

    dlu2 m3h rajin gak buat bunga tisu ni..dah lme x buat,lupa terus..hehe

  11. ibu lala says:

    Oooo musim bg ni ye skrg. Patut la hr tu mil dapat bg ni.

  12. ajumohit says:

    cantiknya bunga tisu tu lizz, sama cantik sama padan pengantin baru ni

  13. nohas says:

    sekrg ni popular bunga telur ni..ok jg..boleh recycle..menjaga alam sekitar…

  14. cik puan says:

    cantik bunga tisu tu…meriah sangat kaler nye..

  15. rasp says:

    bila byk2 dikumpulkan…
    cantik and gebuuuu jer kan sis…
    dah gegirl kan sis…
    harussss lah pink *wink*

  16. puan kutu says:

    adik ni semua benda nak pink ye..nasiblah mami sanggup pegi tukar..tunaikan permintaan anak2 mami yg anjer2 kan..:)

  17. okje says:

    Tak pe…budak tecik je come je t

  18. okje says:

    Adik pakai apa pun nampak vouge….tengok tu kasut adik mcm kasut mama ! cantik …
    Tapi Lizz mmg come le bunga tisu tu!…

  19. lyafrina says:

    pgantin perempuan cantik sgt..
    waa..mmg cantik la bunga tisu ni

  20. Wak Gelas™ says:

    meriahhnyerrr.,ehHHee

  21. mummydearie says:

    Eh, bunga tisu ni bukan ke dulu kita buat main-main aje kat rumah! Eh, betul ke ni? Tak kisahlah tapi memang cantik. Kenapa tak minta banyak sikit, sejambak ke gitu boleh letak dalam pasu kat rumah pulak!

  22. anne raini says:

    Cantik bunga tisu tu…kreatifkan org skrg.

  23. IntaNBerliaN says:

    banyanya bunga tisu dia…


Leave a Reply

Current day month ye@r *