wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 May

Kenduri kahwin yang sedap…

Author:lizz

Hari tu balik kampung….

kebetulan ader kenduri kahwin sedara..

kemain seronok iolls…bukan aper dah lama nak makan lauk kenduri…

pepagi kenkonon nak bersiap tapi lambat jugak dekat pukul satu baru nak bertolak ke Temerloh..

nasib baik mak dah pergi semalam lagi kalo tak kena bebel la jawabnyer….

 

Muka ceria nak gi kenduri…walopon lambat…

8722651844 e715d24a0d Kenduri kahwin yang sedap...

 

sampai-sampai pengantin dah bersanding jadik kiter tangkap pelaminnyer jek yer…pelamin tema biru & grey….cantik dan kemain besor pelaminnyer…mungkin senang nak bergambar ramai-ramai …

8721608413 3cee0aacdc Kenduri kahwin yang sedap...

Tengah carik pengantin nak tangkap gambor…takper kiter snap bunga ni dulu….

8722651758 f5bac7a5f7 Kenduri kahwin yang sedap...

V

V

V

ha ni dier pengantinnyer…cantik jelita n& segak bergaya gitu…pengantin perempuan tu la sedara saya…namanyer azie comey lote…

8721530623 14de91458d Kenduri kahwin yang sedap...

 

mak dah nunggu kiteorang nak makan sekali …dan aper lagi makan-makan…mak bebel tanyer kenapa lambat…tau jerla anak2 mak ni kan bersiap kemain lambat…lambat sikit jerkan…

8722651774 179bf930ec Kenduri kahwin yang sedap...

 

 ini dier hidangan kenduri yang super sedap…menambah2 saya makan…

8722651776 c16cbe373c Kenduri kahwin yang sedap...

lauk ikan goreng…ayam sambal…sambal belacan…yang paling special masak lemak umbuk kelapa…sedap bukan main…daging time tu dah habis tak per janji ader umbuk tu…lepas makan berat perut hehe…buncit pun ader…malu ai…

8722651818 ffcd3a14b6 Kenduri kahwin yang sedap...

ini budak dua orang ni orang sibuk nak makan dia sibuk ngan goodie bag…biasala berebut-rebut siap nangis2 adik tu abangnyer ngusik ambik kerepek kegemaran dier…

8722651816 9626174d54 Kenduri kahwin yang sedap...

nengok masam mencuka sara ni…cubit pipi tu kang….

8722651862 051257de4d Kenduri kahwin yang sedap...

muka ceria abang lepas tawaf satu dewan…berlari-lari sini sana….tetibe time nak bergambo makteh & abang qery dia menyelit…

8722651782 54bf0a0b5a Kenduri kahwin yang sedap...

ini muka kembang setaman namanyer…lepas makan kendurik hehe….

 

 

 

 

 

pixel Kenduri kahwin yang sedap...

14 Responses to “Kenduri kahwin yang sedap…”

  1. Nafira says:

    wahhh.. makan kenduri!!
    nih jeles nih~
    zura lama dah x makan nasi kenduri~

  2. izan ishak says:

    selamat pengantin baru buat azie yang comey n suami. baga pinang dibelah dua.

    izan pun kalau pegi kenduri suka je lauk2 yg camtu. best nya… lama tak mkn umbuk kelapa…

  3. ajumohit says:

    tahniah kepada pengantin, cantik warna temanya, mmg sedap mkn kenduri kan lizz

  4. okje says:

    Betullah lama tak pekena nasi kenduri!…teringin pulak!

  5. kamsiah says:

    memang besar dan luas pelamin tu…sennag nak bergambar semua adik beradik..

  6. Kakzakie Purvit says:

    Budak-budak meamng kalau dapta goodie bag itulah yg paling dia suka Lizz. Makanan terhidang jadi nombor 2.

    Cantiklah pelamin dia:)

  7. dana says:

    best kalu mkn kenduri kawin menu kampung kan, mmg syok… kt sana pun ada umbut kelapa gk ek? mmg sedap tu blh bertambah2 mkn kn

  8. anies says:

    mmg comel lotey…
    SELAMAT PENGANTIN BARU!

  9. Myra Jay says:

    Memenuhi jemputan kawen adalah wajib, tapi bab makan nasik kenduri tu mmg best.. especially klau menu sedap ;D

  10. menu2 sedap tu, color biru putih pengantin tu menariklah !

  11. daddyziyyad says:

    bila gi kenduri kawin ni,..lauk2 tradisional macam masak lemak umbuk kelapa tu mmg org suka….kalau tak asyik tipikal la ayam masak merah & rendang + acar..:)

  12. rasp says:

    bila kenduri sedara…
    suka hati lah anak2 buah lari sana sini kan…..

  13. kak ieda says:

    skrg nie trend kerusi tinggi macam nie kan ..
    macam2 hal ekeke

    cantik kombinasi putih biru tuu .. pengantin perempuan jauh rendah dari lelaki ;)

  14. Lieyalatif says:

    Alamak lizz!! Kalo lauk kenduri gitu lieya pun makan x pandang kiri kanan hahahahah umbut kelapa tu susah nak jumpe dah…mmgsedap buat msk lemak manis2 kan umbut tu….

    Sara mcm mia laaa…dpt beg pengantin sebokk kebek tgk jajan hahahahah belum balik kenduri kawin dah abis kene bedal …adoiyaiiiii hehehehehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *