wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 May

majlis tunang dan nikah serentak anak buah

Author:lizz

 

kenduri lagi uollss…

kemainkan sikit-sikit kenduri..

asik makan lauk kenduri la kiter yek…

kali ni kenduri anak buah saya yang sulung…anak akak..

memula tu katernyer nak bertunang jer..

tup-tup akak kater majlis tunang dan nikah serentak …dierang sepakat  nak  terus nikah…

bagusla..kiteorang suka..nenek lagi suka katernyer nanti dapat cicit cepat…kemain nenek…

Majlis nikah dierang ni buat simple jer…katernyer kenduri kahwin dierang buat lepas si aishah habis belajar…

 

kenduri buat kat sebelah perempuan di area pekan nama tempat lupa la pulak…teruk no tahap lupa saya ni..

8745571141 fccc67d2ab majlis tunang dan nikah serentak anak buah

ni la dia pengantin lelaki segak bergaya..muka kemain berseri…hehe..

saya rasakan dia la mamat paling cool kot rilek je..kiteorang pulak yang risau dier ni rilekk sangat…balik umah boleh main game dengo lagu..tengok tv layan adik macam takder aper…biler kiteorang tanyer dah sedia ker nak akad nikah dia boleh cakap rilik l la cik takder pu pun..dah hafal ker cara nak jawab nanti..dia boleh cakap semuanyer di dada..hehe poyokan..

 

8746694432 64a07a220c majlis tunang dan nikah serentak anak buah

wajah-wajah ceria sebelum sampai kerumah pengantin…berkumpul kat tepi jalan..

8745570865 516630a2eb majlis tunang dan nikah serentak anak buah

nasib baik cuaca ok tak panas..time berarak takder la peluh-peluhkan..

8745571137 abd84e2a5f majlis tunang dan nikah serentak anak buah

Sampai-sampai terus kedua-dua ayah dierang bersalam dan peluk..terasa syahdu pulak…
8745570955 3a284e2ce6 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

ini dia mangsa tukang handle barang hantaran maklumla anak akak semua lelaki 7 orang jadi terpaksa lelaki tukang jaga barang hantaran…kemain malu die kiter nak snap gambor…hehe…

8746694212 b441b2832e majlis tunang dan nikah serentak anak buah

akak tengah sibuk entah dier tengah buat aper tah…akak muka risau semacam jer maklumla…nak terima menantu..

comel jer dier saya mekapkan…puas pujuk dier taknak…sib baik last dier nak jugak…dier kater tak biasa la nak pakai memacam..halah sekali sekala jer…hambik termakan pujukan adik..akhirnyer dia mekap…kan comel sikit…

8745570805 ffcc49cf57 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

sampai jer terus majlis berlangsung bincang segala…siap pakai mike lagi denga segala yang dibincang…lepas tu terus akad nikah..

8745570631 4052f64458 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

sebelum akad nikah ader takzirah semua dalam sejam jugakla…anak-anak mula la buat hal…berpeluh jugak layan sara time ni…

8745570639 1b92edc901 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

tengok muka abang long sikit cuak hehe..tapi sekali lafaz jer terus selamat menjadi suami Aisyah,,,syukur…

Kemain ceria lagi pengantin kiter…muka memalu memasing…suka ngan pesen baju dierang ni cantik..dierang tempah kat ipoh sehari siap rm 400…

8746693798 382f990739 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

 

auww.. menjeling lagik…

 

8745569663 da2b7571d6 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

anak dara dua orang ni pun ader jugek…tengah nunggu dedua ni biler tah nak makan nasik minyak tah…

8745569945 a99de6f9c7 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

gambar family pengantin…suka tengok dedua mak pengantin..dedua jelita…uolllsss…

8745570221 008092c266 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

ni foto gedik adik beradik…pipi ku kemin menonjol lagik…hehe…

 

sesi makan-makan…

8746693066 bd9e02ab39 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

Pengantin tengah makan…sempat lagik aisyah senyum comel…

8745569917 67c014c116 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

tibe time makan …aderla masa yang ditunggu…perut memasing dah berkroooottt…dari tadik

8746693412 ea603ce222 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

lauk kenduri kiter,,,semua sedap-sedap..

8746693180 6ef04eb9aa majlis tunang dan nikah serentak anak buah

tenguk baguskan dedi..sara & uwais makan dengan dier…suker iolls boleh berjimba-jimba makan bersenang lenang hehe…

pesanan untuk daddy jangan makan bebanyak tau..nanti muncittttt…..nanti adik sara cakap ader baby dalam poyottt tu kang sentappp pulak…hehhe

8745569873 7c468b1762 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

akak tengah kusyuk makan-makan…

saya….

*

*

*

pun

8745570029 ca2809f7aa majlis tunang dan nikah serentak anak buah

tengah kusyuk makan…dedi ni jahat snap gambo orng tengah sedap makn…haihhh

8745569757 01038ec843 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

nasik minyak saya yang punya…sirap merahhh itu…kemain sedap…

8756614264 6a0c899cd6 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

dengan qery…anak akak…

8745569649 e9da82b421 majlis tunang dan nikah serentak anak buah

kesian mak…orang busy bergambor semua….dia sakit perut cir bir….

dah selamat majlis dierang…balik umah dengan perut kenyang dan mengantuk….

8746693418 a1b33a667e b majlis tunang dan nikah serentak anak buah

Selamat pengantin baru Epi & Aisyah moga bahagia….cepat-cepat dapat baby…tak sabo aunty nak nengok baby comey….

 

 

 

 

 

 

pixel majlis tunang dan nikah serentak anak buah

11 Responses to “majlis tunang dan nikah serentak anak buah”

  1. shakirah says:

    sedap nampak nasi minyak tu :)
    saya pun ke wedding jugak minggu lepas..

  2. anies says:

    SELAMAT PENGANTIN BARU…

    barakallah…

  3. daddyziyyad says:

    Alhamdulillah….terdiri sebuah lagi mahligai…moga anak saudara dan pasangannya kekal bahagia hingga ke syurga…amin.

  4. Qhaifa Nur says:

    trend sekarang..nak buat sekali jalan saja..

  5. amirah says:

    comelnya pengantin perempuan… : )

  6. My Notes says:

    pengantin lelaki nampak ideal jer … hahahaaaa

  7. mamyharraz says:

    selamat pengantin baru buat pasangan
    semoga jodoh kekal ke akhir hayat.
    bagus tu buat tunang terus je kawin.

    lizz lawa sgt okay.
    :)

  8. cantik la…sekali harung bat ok la…save sikit kan

  9. Anna says:

    selamat pgtin baru.. comel sangat pengantin baru.. suke tengok gambo2 dorang :)

  10. Nora says:

    sweetnya pengantin…. moga jodoh kalian berpanjangan sehingga ke jannah… untung muda2 dah kawin…

  11. Ecah says:

    bace je gelak..kelakar plak..hehehe….thanks…. =) ~~nanti de pelamin plak insyaAllah…hee.. ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *