wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

6 Mar

Kerenah Abang

Author:lizz

Haritu pi Sunway..ingat nak jalan2 cari makan sambil nak pi cotton on…

dan

kenkonon nak belikan hotwheel untuk abang…

Mummy: Abang…oleh kerana abang bagus siapkan homework…kaler cantik2 mummy nak beli hotwheel kat abang…

Abang Uwais : betulker? tq mummy… love mummy juta-juta (biasala ayat bodek…)

sekali takder… pi parkson takder…pi jusco takder…last2 moncong…….terus taknak kawan mummy…adoi

…tak nak jalan longlai…sib baik ader stroller….

gagah jugakla bawak mamat ni…dah la berat…penat mummy nak oi…

Uwais nikan kalo nak satu benda memang nak…nak jugak selagi takder selagi tu muncung…silap tadi memandai cakapkan…

tak semena kena pi carik sebab dah janji….gigih mencari last2 pi kedai ah kong maner tah kat puchong ni…jumper la…happy terus….terus peluk mummy n mintak maaf…

abang nikan…

8530613801 8a5ffca1c2 b Kerenah Abang

Last kiteorang makan wong solo Bangi…pedas menyengat dan sedap….yummehhh

pixel Kerenah Abang

12 Responses to “Kerenah Abang”

  1. normi says:

    sama jugak anak-anak akak… siap mulut muncung klu x dpt apa yg mereka nak…hehe…

  2. dana says:

    heheheh itulah lenkali mummy tak blh janji dulu, kene survey dulu tmpt comfirm ada baru bg offer…. aduhla sedih tul muke uwais tuh, tp nsb lah jmpa gk kan

  3. izan ishak says:

    alahai abang… samalah juga cam gaya naufal ni. kalau kita tak belikan brg yg dia nak… moody boleh bawak sampai pagi esok. nak pegi skolah kemain longlai je…

  4. cho zila says:

    tuler kan tak leh cakap nanti tak pasal2 nak happy jadi bengangkan… budak2….
    ingatler lain kali … tapi tuler akakpun sll lupa nak cakap gak.. gatal mulutkan..

  5. IntaNBerliaN says:

    alahaiii nsb jumpa gak kan.. alau tak, duk muncung je la.. hihi

  6. wahida says:

    nasib baik jumpa jugak…kalau tak, berterusan muncung tu…ekekek…

    psssss, sama je mcm anak2 saya tu…heheh…

  7. Fiza Rahman says:

    AMboiii…sayanh juta² tu ☺☺

    Biasalah tu bebudak. Klo dah janji nak beli, kena beli. Klo tak memang muncung jer lah.

    Tak pernah lagi mkn kat wong solo bangi tu, Dekat jer ngan umah ☺☺

  8. lieyalatif says:

    heheheeh…biase la tu lizz..kalo takdpt ape yg kite dah janji mmg muncung sedepa la gamaknyer…seb baik jumpe gak hah….terus senyum lebar yeak…

  9. mamyharraz says:

    muka mummy mcm adik sebijik hehe
    kiutnya abg niii nak manja2 dgn mummylah tu ;)

  10. LYAFRINA says:

    olorrr… abg uwais pon ngajuk..
    tp bgusla.. sbb dia pndia minta maaf lps tu..

  11. Zana Adieyza says:

    lepas ni baranga da depan baru leh bagitau nak beli.. kalau x, muncung sedepa la kan.. biasalah budak2 kalau kita dh berjanji..

  12. nens says:

    hehehe..ngajuk ye abg..ngajuk pon comel..ni kes teringin sgt la nk mende tu..hehe

    akhirnya dpt jugak kan..hehe..


Leave a Reply

Current day month ye@r *