wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Nov

keropok terenganu yang sedap

Author:lizz

 

 

keropok terenganu yang sedap

keropok keropok terenganu yang sedap

keropok makan ngan roti jala pun jadik tau…..meletooop…..

Wah dah lama tak makan Keropok teranung memang sedap woh…tambah2 ader cicah dari saner gok memang sedap…saper yang berasal dari belah pantai timur sememangnyer keropok menjadi kegemaran samaada makan ngan nasik atau makan cam tu sesaje…macam mummy suka keduaanya…kalau duk depan tv sambil nengok citer…mau dua tiga balang pun habis…mummy selalu pesan kat member MR Daddy belikan tapi skang kawan Daddy dah pindah ke Kelantan…huhu sedih tau tak der saper yang nak belikan keropok ni….Hari tu pergi jamuan umah member  kebetulan ader kopok terhidang dalam balang asik muka haku jer pi amik duk berulang amik buat muker tak malu jer sib baik anak2 ader kiranyer dapat la cover sikit konon2 anak yang makan banyak hehe…padahal maknyer yang makan…tapi anak2 mummy  memang suka keropok kalau makan ngan nasik takyah makan ngan sudu jadikan keropok sebagai sudu cedok pastu ngap masuk mulut…kretipkan…saper yang suker makan keropok mesti tau guna taktik ni….hehe…. betul tak…

Untitled 2 keropok terenganu yang sedapMuka kenyang….

pixel keropok terenganu yang sedap

7 Responses to “keropok terenganu yang sedap”

  1. ajumohit says:

    muka mummy tu memang menandakan kepok tu sedap, dan tergambar nak kepok tu lagi ehhehe, mmg betul tu MC (mummycute), anak2 pon suke benor mkn kepok, mkn ngan nasi mmg sedap

  2. Pezol Stylez says:

    betul gak…memang sedap giler la kepok terengganu sbb lebih ikan dari tepung..kalu yg lain lebih tepung dr ikang….hihi

  3. cheqna says:

    hehe..keropok Ganu mmg sedap..dapat “nyicoh” dengan sos dia..(ni bukan promosi sos..promote Ganu kite..hehehe..)

    :-)

  4. puanbee says:

    muka kenyang ke muka tak cukup makan kopok tu ?haha kurus je mummy lizz nih jeles ai

  5. ila says:

    memang mengiurkan lah

  6. Salina@IbuAqil says:

    aduh!! dap tu mkn ptg2.. :D

  7. wantie says:

    keropok terengganu memang sedap. Ada juga kami try beli kat kedai di Penang ni. tapi tak sedap sebab lidah jadi gatal bila makan.

    Selalunya kami akan order kat kengkawan yang balik kampung di terengganu untuk belikan. Memang sedap.


Leave a Reply

Current day month ye@r *