wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 May

Kerusi Cantik

Author:lizz

5732324840 e775ae3bb4 Kerusi Cantik

Sumber : altamodaitalia

lawa betul kerusi ni..sweet jer warnanya gabungan warna hijau putih dan pink comel betul…..dihiasi pulak dengan aksesori lampu yang comel lagi sesuai kalau kerusi ni letak  kat ruang membaca…kat rumah kan…sekang ni memang fav pink kot…. pantang nampak jer pink sikit mesti suka best gak ni kalau dapat satu ni yer EN Daddy…hehe…

pixel Kerusi Cantik

19 Responses to “Kerusi Cantik”

  1. rara pinkmafia says:

    rara pon sama mummy,ada je pink,sume nak.. =)

  2. fatinfirdaus says:

    mesti mahal kan..

  3. aty says:

    waahhh..sesuai ngan kami suami isteri yang suke warna pink putih dan hijau..:)

  4. myamyza says:

    nak satoo kerusi cenggini…
    syomelnye….
    saya follow mummy cute..
    jom terjah blog saya jugak.. kalau agak2 best tu folo sekali ye..hehe=p
    http://mummymyza.blogspot.com

  5. daddy says:

    kukuh ker ni…mcm daddy x bleh duduk jer..huhu

  6. haslina says:

    cantik bangat ;) )

  7. fmty says:

    Salam. singgah sini baca entri~ Nice blog :)
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

  8. puanbee says:

    memang cantik syg lah nk duduk tu

  9. kak ieda says:

    kalau mcm nie dikk .. x nak duduk .. sayanggg !

  10. Aleyn says:

    Ha ah lah sweet sangat rupernyer….kat mana bleh beli ek…

  11. LindaRahim says:

    kalau sy dapat yg ni…letak kat dlm bilik lah…kot nanti letak kat ruang tamu atau dpn TV nanti ada lak tompok eskrim la…melo la…terselet kerim roti la…nanges mak…


Leave a Reply

Current day month ye@r *