wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Jan

Keseronokan 2011

Author:lizz

naik kuda Keseronokan 2011Jom berseronok bersama abang & adik naik kuda sempena hari pertama  2011 hehehe…adik bukan main suka lagi abang ni penakut sikit siap wat muka nak nangis sambil merengek…Mummy tak sayang abang lagi…nanti kalau jatuh berdarah kena pegi hospital…nanti abang tak leh gi sekolah macamana? pandai jer yer…abang ni yer…ini kebiasaan biler nak naik kuda ni tapi bila dah jalan dier orang yang paling suka…pastu nak naik lagi dan lagi huhuhu sampai penat mummy melayan dierang ni…kanak2 memang suka aktiviti macam ni tambah2 lepastu gi makan2 memang aktiviti yang paling disukai balik mesti tidur…pastu mummy boleh berblog hehehehehe taktik yang bagus supaya tak diganggu anak2 untuk berblog…

pixel Keseronokan 2011

7 Responses to “Keseronokan 2011”

  1. 2ury says:

    OOo.. mummy tunggu anak2 tido baru berblog yer.. xde org kacau. papanya tak kacau plak ke??? hehehe…

  2. enhear says:

    comel nya alasan abang bagi utk tk naek kuda tu…. hihhi..

  3. memumme says:

    happy new year 2011…semoga 2011 membawa sejuta kebahagiaan buat kita

  4. mummycute says:

    2ury:kalau dierang ni suka ngacau takleh tengok mummy duk kat komputer mesti dierang ajak main2 kang habis pulak buku2 n baju2 semua disepahkan…OOoo daddy BZ

  5. mummycute says:

    enhear: comelkan dier memang pandai bab2 helah berhelah ni…
    memumme: Happy new year memmumme saya doakan utk kamu juga…

  6. loLaa_nurafizza says:

    salam..hope xterlambat nak wish happy new year..sgt tomey anak akak….

  7. sypy says:

    style nyeh anak mummy . jeles ouh . hahha


Leave a Reply

Current day month ye@r *