wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Apr

yogurt | khasiat yogurt

Author:lizz

Healthy Yogurt Weight Loss yogurt | khasiat yogurtSalam semua … semenjak dua menjak hari2 mesti nak makan yogurt…ader member duk menanyer gak kenapa ko suke makan yogurt ni? mengidam ker? jeng2… takder mengidamnyer memang yogurt tu bestla…dari dulu2 lagi suka makan yogurt kalau kat Uitm dulu siap beli banyak simpan dlm peti ais….bangun pagi2 terus jer ngap yogurt kadang kalo takder kelas malas nak masak makan jer yogurt sampai kepetang…yogurt lagi best kalo makan ngan almond & kuaci gaul ngan yogurt mau berbekas2 habis…tu pasal masa time study tu keding giler…

Selain makan yogurt juga boleh dijadikan masker  untuk menghilangkan jerawat maklum la masa muda remaja jerawat banyak jer bertenggek kat muka ni kan…. caranya  sangatla  mudah cuma sapu jer yogurt (original flavour) pada seluruh wajah biarkan lima hingga 10 minit kemudian bilas dengan air,  memang kulit kita terasa segar  sangat lepastu lakukan 3 ke 4 kali seminggu  kalo nak pakai  hari2 pun tak pe lagi bagus..

5588030971 65722d3e18 z yogurt | khasiat yogurt

Suka makan yogurt Anlene  & Calciyum memang sedap…nyum..nyum



pixel yogurt | khasiat yogurt

7 Responses to “yogurt | khasiat yogurt”

  1. ziera says:

    ziera suke sangat kt y0gurt=strwbwrry xcelly…
    hhaaa… ramai gak bl0gger yang updated pasal y0gurt ni.. yuyu, liyana ngn lelaen…termas0kla mummy ni..
    mummy da bg ziera idea+tipss…nt0k hilangkan jerawat..!!! haha..thank mmmy…(*,*)

  2. SuManje says:

    su jarang makan yougrt….su suka makan ice cream…slam singgah ptg mummy

    • mummycute says:

      hi sue..oo sue suka makan ice cream yer…mummy kureng sikit makan ice cream sengal gigi jarang2 bole la..

  3. nelly says:

    lapar tetiba ..

  4. hazwan says:

    dulu kalau dekat rumah selalu gak beli
    sekarang time-time study jarang dah beli
    saving-saving hehe

  5. najihatussolehah says:

    ske yogurt jgak..da petua nak lembutkan rambut guna yogurt jgak,tp wat sendiri..


Leave a Reply

Current day month ye@r *