Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

12 Jul

kisah anak manja mami

Author:lizz

Ini budak sangat happy hari ni…

9263814973 3de446226d kisah anak manja mami

bangun pagi-pagi…

senyumm..

nengok ader mami peluk dier..

terus..cakap ngan dedi…takmo gi sekolah…

nak teman mami katernyer…kesian kat mami  *sebijik macam upin ipin cakap…ini sara ker upin ipin ni?

alahai…iyolah tu…

sebenarnyer bukan nak teman mamikan..

nak kacau mami la tu…mami baru jer nak sambung tido…dia dah kejut nak susu * sambil usap2 perut..lapo katernyer…

dah buat susu…mami nak lelap..

dia mintak nak nengok upin pulak…kena teman dier nengok upin-ipin…

lepastu bersambung nak ooot  pulak…memang sah tak leh sambung tido…

nak marah memang tak boleh la kan..

budak ni anjer-anjer

kang dia melalak satu taman dengo…malu…

jadi layankan saja anak bertuah ni…

pukul 8 gitu dia dah mula mewarna…menulis…time ni best boleh la dengo dia baca surah-surah dalam solat….kalo saya suruh baca jangan haraplakan ..kagum  sangat budak ni dah pandai baca segala……walopan maknyer tak sempat nak mengajo..untung sungguh antar tadika islam ni..sekejap jer adik dah pandai…tq ustajah umi…kat perak ni memang murah antar tadika adik sekolah dari pagi sampai petang baru RM 210 siap pakej ngaji lagi…..banding kat puchong dulu hanto sampai 600 sebulan untuk abang sajer adik pulak 430 untuk adik lak…kalo nak belajo banyak…banyak la ko kena bayarkan…syukur dapat pindah perak…tetibe..

ok la uolss…ini sajer kisah si princess sara….pepagi ni puasa lepas minum susu sebotol …. klako….

pixel kisah anak manja mami

11 Responses to “kisah anak manja mami”

  1. lieyalatif says:

    konon nak teman yeak lizz…tapi mcm2 die mintak hah heheeheh…layan ajek laa anak dare diva nie…yg penting dpt golek2 ngan anak…jeles tau i!

    eh murah tu lizz….best camtu kan….kat area kl ni jgn hrap le nak dpt harga tu lizz….tu pasal kene pandai bajet perbelanjaan kan….

    sejuk perut mummy awak sara, dah pandai bace bacaan solat …pandai ngaji….moga jadi anak yg cerdik yeak sara…

    selamat berhujung minggu lizz….

  2. IntaNBerliaN says:

    ololooo comel je gaya adik nak manja2 dgn mama dia.. hihii

    *btw, dr aritu lg nak tanya yg lizz pindah perak dkt mana yer

  3. dana says:

    lizz mmg amik cuti ek? or tak sihat? hheheh comei je siap takmo gi school lg nk teman mummy dia tp last2nyer… ngeje kan mummy dia

    kalu tgk dr gaya sara mmg nampak bijak dia tuh, mmg murah la dik kt sana, yuran tadika tuh kalu kt sini mau dh 300-400 dh lum campur ngaji lah sume bagai

    *akak rasa awal minggu aritu kot sampai… thanks yek lizz

  4. Kakzakie Purvit says:

    Kakak bukan prejudis Lizz.. Memang baik hantar tadika islam sebab serampang dua mata pasti dapat diperolehi. Tak rugi..

    Lizz tunggulah setahun lagi adik dah boleh bersolat. Suka kan…

  5. nza says:

    Alhamdulillah, moga si comel terus jadi ank cemerlang dunia n akhirat…akak pn antar ank2 kt tadika islam masa kecik kecuali farouk..Alhamdulillah dpt lihat prbezaannya..surah2 lazim n doa2 harian jadi hafalan mrk…

  6. anies says:

    mak ai…tadika mn tu smpi RM600 tu..ngalahkn yuran universiti

  7. ajumohit says:

    alahai anak manja mami ni, dah pandai membaca pun ye, yelah lizz murah tu siap ngaji semua, nnti tunjuk rumah kt perak ye, lizz dah x berulang ye skrg ni?

  8. Nafira says:

    hehehehe.. comel~
    pandai bagi alasan nak teman mami yer..
    kikikiki..
    nak manja2 ngan mami dia lah tuh.. selalu bangun tido mami dah gi keje..:)

  9. muja says:

    Tu yg untung sgt dpt hntr ke tadika Islamkn..mak x sempat ustazah leh ajrkan…

  10. My Notes says:

    betullah . kat sini antar anak pi tadika mmg mahal . nasib baik dah ada kelas pra kat sek rendah . cuma x de mengaji jer … susah juga tuh …

  11. My Notes says:

    klu nak anak belajar mengaji mmg kena byr harga lain kat bandar nih . pandainya blm tentu … sedeyyy


Leave a Reply

Current day month ye@r *