wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Nov

Kisah simanja saya

Author:lizz

Kisah simanja saya 

Ini la anak manjers saya….

kemana pergi mesti ngan botol air…kalo takder payah tau… main sikit minum air tulis sikit minum air…bagus2 abang uwais….yang tak best nyer kaler gi jejalan berapa banyak toilet disinggah memang kegiatan utama pergi memaner cari toilet…ke kadang hangin jugak…dah la memilih kalo toilet kotor sikit katernyer ssshhhhh & tapien tak nak keluar sabar jerla….

abangg Kisah simanja saya

Yang ni super duper manjer…

tidur mesti ngan saya…nak pegang tangan dulu sebelum tido peluk2 belai2 cakap sayang kat dier baru nak tidur yang pasti sebelum tidur mesti menyusu satu botol baru tidur…kadang bangun 2, 3 kali buat susu…kemain banyak minum minah ni…nampak tak jari kelingking dier biru tu…tau tak dier jatuh nagn  ironman hempap  jari dier tapi masih ilek padahal parah tu siap kuku tu nak tercabut….adik Kisah simanja saya

inilah akibatnyer tunggu daddy lamer sangat maka terhasilnyer gegambo ni semua….hehe

pixel Kisah simanja saya

9 Responses to “Kisah simanja saya”

  1. norhidana says:

    dh sbr2 dh anak… untung kamu,..

  2. syOknye bila anak dah besar² kan… kecik² lain peel. Bila dah besar pun lain jugakkkk..

    pe pun anak dara awk mmg cantiksssss!!

  3. lieyalatif says:

    eh bagus laa lizz…uwais suke minum air masakkkk….kagum lieya tau…mia mija jgn harap okeyyyy…..kene gak ade rase air tu…..adoi laa sgt mengikut lieya yg kuat manis ni huhuhu…tak baik utk kesihatan okey!!

    alamak ngeri bile bace pasal kuku tuuu….sian dak comel…

  4. Myra Jay says:

    Comelnyer posing, ada gaya jadi model cilik ni :D

  5. anne says:

    masa kecik nilah nak tgk diorg manja2. nnti dah besar lg terus xnak manja2 sbb malu..hhuhu

  6. tihara says:

    as salam

    macam model kanak2 dah ni:)

  7. LYAFRINA says:

    suka tgk dressing abag uwais.. mmg bgaya & stylo… bila bsr mesti ensem ni.. xpe minum air byk2 elok utk kesihatan kan..

    hihi. adik sama cam asya lak… klo nk tdo msti bg susu sebotol..klo x ,jgn hrp nk tdo

  8. kak ieda says:

    alor2 comel budak2 nie … dah lagak model dahh haa
    biasalah dik .. dah besar lain lak perangainya .. bila kecik lain lak kerenah nye ;) )


Leave a Reply

Current day month ye@r *