wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Nov

KLCC Purple Day

Author:lizz

klccpurpleday1a KLCC Purple DayHari ahad cam biasa kami satu famili akan kluar mengambil angin tak kisah…ingatkan nak bawang anak gi taman rama-rama tapi malangnya hujan tempat yang terbaik adalah KLCC dah agak lama tak pegi menjelajah kesini….seronok jugak pergi kesini agenda utama cam biasa makan la foodcourt…sambil jalan kat lobby ternampak plk stage KLCC purple day kebetulan mummy pun pakai bj purplepeluang yang bagus ni…lepas makan terus gi bergambar…tak banyak tangkap kat sini qaysara membuat agendanya sendiri ooot la pulak..jadi sesi bergambar agak terhad ini ajer yang dapat snap…qaysara & dady takder….huhuhuu

 klccpurpleday5 KLCC Purple Day

Abang Uwais konon2 mengayuh basikal sambil cakap daddy dan mummy bukan ker nak beli kat abang basikal cam ni…nanti boleh bawak adik gi jalan..tak payah naik kete daddy lagi…pandai la  dier berangan padahal naik basikal tak berapa nak pandai berangan la tu sebijik cam perangai mummy …

klccpurpleday4 KLCC Purple DayPurple Day untuk Autism program ke aper tak sempat nak tengo detail…

klccpurpleday3 KLCC Purple Day

Purple hijau….ok la tu ikut tema…punya la menyendeng kat sini ingatkan dapat hadiah sebab pakai baju purple tapi takder pun…

pixel KLCC Purple Day

One Response to “KLCC Purple Day”

  1. eMMe says:

    Salam mummycute~ ari ahad ade purple day yea?
    today im in purple…confirm takde hadiah..hahhaa..have a great day mummy~


Leave a Reply

Current day month ye@r *