Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

4 Jul

Kombinasi warna terkini 2011 | Oren dan Ungu

Author:lizz

Kombinasi warna terkini 2011 | Oren & Ungu

5898366001 d0afc03864 b Kombinasi warna terkini 2011 | Oren dan Ungu

Paduan warna oren sememangnye sangat berani   dan menampakkan kita lebih hot dan energik dan penuh glamour warna ungu menampakkan lebih  anggun dan penuh kemewahan….tak hairan musim ini warna ungu dan oren menjadi pilihan bagi pencinta fesyen masakini….Lingkaran warna boleh dibahagikan menjadi warna-warna hangat dan sejuk.

Saya biasanya tidak suka warna oren, tetapi dengan ungu ia kelihatan hebat!  bukan hanya pakaian warna oren & Ungu, kita  boleh cari aksesori, kasut atau beg tangan oren atau ungu.

Jika anda termasuk orang yang suka mencuba pakaian berwarna berani, jom kita try hehe….. Apa yang paling penting ialah Pastikan ianya  menarik dan tidak keterlaluan. Warna oren dan ungu kombinasi yang sungguh menawan kan…. Kedua-dua warna yang begitu popular musim ini. Apakah pendapat anda tentang block warna? Adakah anda berani untuk memakai warna Oren &  ungu ?

pixel Kombinasi warna terkini 2011 | Oren dan Ungu

5 Responses to “Kombinasi warna terkini 2011 | Oren dan Ungu”

  1. puanbee says:

    warna ungu banyak juga lah koleksi ..oren tk de langsung hehe raya nanti kot lizz kehkehkeh

  2. kak ieda says:

    adehhh sgt2 berani ..
    akak dah start suke oren nie ..
    nak2 bila tgk pic KIM tuuu .. perghh panas !!!!

  3. Adam Roslan says:

    Memang padan!

  4. hawa says:

    wow! tak pernah lagi…lepas ni mesti ada jer mak andam amik pic ni sebagai tema pelamin :)

    tapi skunk kak..macam2 kombinasi warna pelik ada…


Leave a Reply

Current day month ye@r *