wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Feb

kuih kaswi sedap

Author:lizz

Macam biasa….

Kuih permintaan balik kampung kali ni

kuih kaswi sedap *sehingga menjilat piring

Nampak biasa tapi dia punya sedap 1 loyang tu boleh habikan sorang-sorang boleh…nafsu makan bertambah biler  balik kampung belum lagi makanan lain sib baik perut ni boleh menampung segala…bagus perut ku ini hehe
8429636623 4098a3b440 z kuih kaswi sedap

kuih  kaswi  kadang saya panggil koswi  akak yang buat…. special untuk adiknyer sebagai  tetamu special gitukan…dah lama teringin nak makan kuih ni asik menelan air liur jer…

8430723070 c72d7e4c5c z kuih kaswi sedap

 biler dah siap aroma dier menusuk tau dan makan tengah panas2 tu sedapnyer mak ai…kelapa tu saya yang parut ambik kelapa belakang umah kata akak kelapa kena yang agak muda sikit lagi sedap…dengan kukur    tau hegeh 2 nak kukur kelapa *sambil lap peluh didahi  sambil adik duk menyibuk panjat belakang… teringat kecik2 dulu suka gak duk belakang mak…seronok ooo….

8430723006 ddb8509bda z kuih kaswi sedap

tengok ni rupa kuih ni biler dah gaul ngan kelapa…kelapa tu taruk lebih  dah tak nampak rupa kuih tu…..kuih kaswi ni adik pun suka..jap2 dia makan asik duk ulang alik kedapur semata nak makan kuih kaswi makngah yang sedap…adik suka nampak nyer mummy kena buat gak ni…kkkk Happy weekend semua…

kuih kaswi sedap | resepi kuih kaswi 

pixel kuih kaswi sedap

6 Responses to “kuih kaswi sedap”

  1. TiranaAduka says:

    sis …kaswi ke kasuwi..?
    hehehehhehe

  2. elya says:

    kuih tradisional yg masih ramai org suka kan:)

  3. mamyharraz says:

    vavaaa yummylicious!
    lagi2 homemade ohsem sgt..
    ni yg best tiap kali balik kpg kan :)

  4. IntaNBerliaN says:

    dah lama xmkn.. mmg sedap ;-)

  5. ieyda says:

    sedapkan kuih nie..ieyda pun suka.kalau beli rm2 memang utk ieyda sorang je…hihihii

    salam perkenalan

  6. izan ishak says:

    izan pun suka kuih kaswi. tapi tak pandai buat sendiri. bab yg gaul kelapa byk2 tu mmg sedap! alaaaa… terliur dah ni…


Leave a Reply

Current day month ye@r *