wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Mar

Lagu Terukir di bintang yuna bestkan….| terukir di bintang yuna lirik

Author:lizz

 


Lagu Terukir di bintang yuna bestkan….| terukir di bintang yuna lirik  

Sejak tengok Walimatulurus Yusri dan Lisa itu Hari… tetibe cam suker sangat ngan lagu Terukir di bintang yuna ni…rasa cam sweet giler tetiber teringat time becinter dulu2 serius best lagu ni…lagu Terukir di bintang  ni ala-ala cam lagu lamer klasik gitu biler yuna nyanyi….. liriknyer pun best gak …Terukir di bintang merupakan  lagu baru  yuna tahun 2012

Lirik lagu terukir bintang

Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

 

 

pixel Lagu Terukir di bintang yuna bestkan....| terukir di bintang yuna lirik

Leave a Reply

Current day month ye@r *